Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika MHP lideri: Mücadeleye devam edeceğiz

        Saliha ÇOLAK / GAZETE HABERTÜRK

        Kocaeli’nde özel bir merkezde 15 Ocak’ta kalp ameliyatı olan, 20 Ocak’ta hastaneden çıkıp Ankara Bilkent’te bir otele yerleşen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün ilk kez MHP Genel Merkezi’ne geldi. Genel Merkez’de coşkulu bir kalabalık toplanırken bina girişine, Bahçeli’nin yollarına güller ve karanfiller serildi.

        Bahçeli’yi karşılayan çoğunluğu genç ülkücüler, “Vur de vuralım, öl de ölelim, hareketin lideri Devlet Bahçeli”, “Dik dur eğilme evlatların seninle”, “Lidere sadakat şerefimizdir” sloganları attı. Sloganlar üzerinden muhaliflere mesaj verildi.

        Bahçeli, coşkulu karşılamanın ardından doğrudan odasına çıktı. Odasının bulunduğu kattaki balkondan ülkücü gençleri “kurt” işareti yaparak selamladı.

        MARŞ OKUDULAR

        Bahçeli, Başkanlık Divanı üyelerinin “Geçmiş olsun” dileklerini kabul ederken dışarıda da sloganlar ve marşlarla tezahürat devam etti. Ülkücü gençler, camiada bilinen Kürşad Marşı’nı hep bir ağızdan okudu.

        Bahçeli, sloganların devam etmesi üzerine yeniden balkona çıkarak gençleri bir kez daha selamladı. Bahçeli, daha sonra ülkü ocaklarından gençleri gruplar halinde kabul etti ve “Geçmiş olsun” dileklerini aldı. Bahçeli’nin odasına her girenin eline dezenfektan sıkıldı ve “El öpmek yok” uyarısı yapıldı. Bahçeli gençlere, “Sağlığıma kavuştum. Mücadeleye devam edeceğiz” dedi. Bahçeli’nin bugün grupta partililere seslenmesi bekleniyor.

        KURULUŞ YILDÖNÜMÜNE DENK GELDİ

        Bahçeli, kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten divan kurulu üyeleriyle görüşürken, ameliyatı daha önce planladıklarını ancak seçim nedeniyle ertelediklerini anlattı. Bahçeli, ameliyat sonrası partiye dönüşünün partinin kuruluş yıldönümüne denk geldiğini kaydederek, “Güzel bir tesadüf oldu” dedi.

        AMELİYAT MASRAFI CEPTEN

        MHP Lideri Bahçeli’nin ameliyat masraflarını ve ilaç bedellerini, SGK kapsamında olmasına rağmen cebinden ödediği öğrenildi. Bahçeli’nin, yaklaşık 100 bin TL’yi bulan masrafları karşılama konusunda ısrarcı olduğu belirtildi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ