Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 'Dilek Doğan’ın başına gelenler oğlumun başına geldi'

        Sarıyet Armutlu'daki Fatih Sultan Mehmet Polis Merkezi'ne bombalı saldırı gerçekleştirdiği öne sürülen ve polisler tarafından vurularak öldürülen Yılmaz Öztürk'ün cenazesi otopsi işlemleri için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Otopsi işlemleri tamamlanan Öztürk'ün cenazesi ailesine teslim edildi. Polis, Adli Tıp Kurumu önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

        "DİLEK DOĞAN'IN BAŞINA GELENLER OĞLUMUN BAŞINA GELDİ"

        Kurumun önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Yılmaz Öztürk(20)'ün babası Hüseyin Öztürk, oğlunun haksız yere öldürüldüğünü ve herhangi bir örgütle ilişkisinin olmadığını öne sürdü. Öztürk, "Daha önce de Dilek Doğan'ın başına gelenin tıpkısı benim oğlumun başına geldi. Her ikisi de masumdur. Herhangi bir örgütle ilişkisi olmadığı gibi işine gelip giden bir çocuktu. Yaşamanın bir anlamı kalmadı benim için. Ölen Yılmaz Öztürk'ün halası Çiçek Öztürk yeğeninin masum olduğunu ve hiç gözaltına alınmadığını söyledi.

        "KARAKOL İLE OLAY YERİ ARASINDA 700 METRE VAR"

        Ailenin avukatı Cemal Yücel de bombalı saldırıda bulunulan karakol ile olayın meydana geldiği yerin arasındaki mesafenin uzak olduğunu söyleyerek "Karakol ile çocuğun öldürüldüğü yer arasında en az 600-700 metre var. Karakola bir saldırı olsaydı bu çocuk 700 metre mesafede öldürülmezdi. Daha yakın bir mesafeden öldürülürdü. Tamamen mizansendir. Polisin bu tavrını da kınıyoruz. Yalan yanlış bilgilerle kamuoyunu yanlış yönlendiriyorlar. Suçsuz, günahsız bir kişidir. Bunun failinin kim olduğunu ortaya çıkartmak için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz" diye konuştu. Öztürk'ün cenazesi, Boğaziçi Cemevi'ne ait araçla alınarak tören için cemevine götürüldü.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ