Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mezdeke Grubu'nun dansçısı Aynur Kanbur, evinde öldürüldü

        Uzay KESMEN/ İSTANBUL

        Fulya Nar Çiçeği Sokak Mimoza apartmanındaki olay, akşam saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Tek başına yaşayan Aynur Kanbur, (49) eve gelen kimliği henüz belirsiz kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başına bir, vucuduna da 5 kurşun isabet eden Aynur Kanbur olay yerinde hayatını kaybetti. Polis, görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre olayın zanlısı olarak siyah montlu bir kişiyi arıyor.

        Aynur Kanbur'un evinde öldürülmesinin ardından, ablası Dilek Kıymış ve dansöz Asena'da olay yerine geldi. Saat 00.00 sıralarında Aynur Kanbur'un cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldüğü sırada, ablası Dilek Kıymış, "Sen hep şehitler öldüğünde üzülürdün kardeşim, şimdi sen şehit oldun" diye feryat etti. "Canım kardeşim, sana nasıl kıydılar" diye haykıran Kıymış'ı arkadaşları sakinleştirdi.

        Tanınmış oryantal Asena ve Aynur Kanbur'un ablası Dilek Kıymış, cenaze aracına konulan tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

        GÖĞÜSÜNDE İZ OLUŞTUĞU İÇİN DOKTORUNU DAVA ETMİŞTİ

        Aynur Kanbur (49), meme kanseri nedeniyle radyoterapi tedavisi gördüğü sırada oluşan kitle için 3 kez estetik ameliyat olmuştu. Ameliyat sonucunda göğsünde doktorun yanlış ve eksik tıbbi müdahalesinden dolayı kalıcı dikiş izleri oluştuğu için Kanbur, 2011 yılında Plastik ve Estetik Cerrahı Güner Uysal'a 50 bin liralık dava açmıştı. 17 bin lira tazminat ödemeye mahkum edilen cerrah Güner Uysal, kararının açıklanmasından 2 saat sonra 26 Kasım 2014 tarihinde muayenehanesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ