Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aranan kadın zanlı yakayı ele verince bakın ne yaptı!

        Aydın-Denizli Karayolu Umurlu Mahallesi yakınlarında yol denetimi yapan polis, Diyarbakır'dan Muğla'ya gelen 21 BD 524 plakalı yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste yapılan kimlik kontrolünde ismi açıklanmayan bir kadının uyuşturucu ticareti yapmak suçundan arandığı tespit edildi. Kadın, gözaltına alındı ve otobüs yoluna devam etti. Gözaltına alınan kadının sorgusu sırasında, otobüste arkasında oturan kişinin çantasında bomba gördüğünü söylemesi üzerine polis alarma geçti. Kent merkezindeki bütün ekipler, otobüsü bulmak için seferber oldu. Geçiş güzergahlarında otobüs beklenmeye başlandı. Otobüsün Muğla yolunda görüldüğü bilgisine ulaşan ekipler, aracın peşine takıldı. Anemon Oteli önündeki güvenlik noktasına yakın bir yerde otobüsün önü kesilerek durduruldu. Yolcuların indirilmesinin ardından otobüs polis kontrolünde boş bir araziye çekildi.

        DİDİK DİDİK ARANDI

        Bomba ihbarı nedeniyle otobüsün etrafına kimse yaklaştırılmazken, bölgeye bomba uzmanı köpek eşliğinde ekip çağırıldı. Bütün valizler indirilirken, otobüs içinde ve bagaj bölümünde hem dedektör köpek, hem de polisler tarafından detaylı arama gerçekleştirildi. Yapılan arama sonunda ihbarın doğru olmadığı anlaşıldı.

        Otobüs, işlemlerin tamamlanmasının ardından yaklaşık bir saatlik bir gecikmenin ardından yolcularını da alarak Muğla'ya doğru hareket etti.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ