Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tekirdağ'da olaylı gece

        Mesut HAN/ EDİRNE

        Tekirdağ'da yaşanan olay, Muratlı İlçesi Turan Mahallesi'nde meydana geldi. 6. Sokak'ta karşılaşan ve aralarında daha önceden husumet bulunan iki aile arasında tartışma çıktı.

        Silahlı kavgaya dönüşen olayda, H.Y (56) isimli kadın, tabancayla 3 kişiyi yaraladı. Yaralılar Bülent İ.(30), Salih İ.(43) ve Kayhan K.(49) ambulansla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

        3 KATLI EV ATEŞE VERİLDİ

        Olayın ardından H.Y isimli kadının ailesine ait 3 katlı ev, kalabalık bir grup tarafından taşlandı, sonra da ateşe verildi. Grup, yine aileye ait bir otomobili de yaktı. Yanan ev ve otomobil, olay yerine giden itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

        KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI SAKİNLEŞTİRDİ

        İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, jandarma ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Ekipler, mahallede geniş güvenlik önlemi aldı. Muratlı Kaymakamı Şahin Demir ve Belediye Başkanı Nebi Tepe de mahalleye gelerek kalabalığı sakinleştirdi.

        KAÇAN KADIN ARANIYOR

        Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 3 kişiyi silahla yaraladıktan sonra kaçan H.Y'nin yakalanması için çalışma başlattı. Emniyet, çevredeki MOBESE görüntülerini de incelemeye aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ