Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Fatih'te çalıştığı mağazanın önünde duran çalışana bayıltan yumruk!

        MÜSLİM SARIYAR / HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        Fatih'te bir giyim mağazasındaçalışan Gökay Ç., mağazanın önünde sigara içerken yanına yaklaşan Ufuk T.tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Aldığı darbe ile bir anda kendinden geçen Gökay Ç.,yere yığılırken bilincinin kapalı olduğu görüldü.

        Sosyal medyada yankı bulan görüntülerde yediği yumrukla beyin travması geçiren Gökay Ç., kaldırıldığı Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavinin ardından taburcu edildi.

        "KÜFÜR EDİNCE BEN DE YUMRUK ATTIM"

        Ufuk T.'nin olayla ilgili; "Motorumdan indim, yürürken duman bana geldi. Ramazan ayındayız. "Bari saklayarak iç" deyince, "Sadece ben mi içiyorum, beni mi gördün" deyip küfür edince ben de yumruk attım. Bayılınca da ayıltmaya çalıştım. Ayılmayınca da kucağıma alıp otomobile bindirip hastaneye de ben götürdüm" dediği belirtildi.

        Ufuk T.'nin olay günü gözaltına alınıp ifadesinin ardından serbest bırakıldığıifade edildi.

        "YUMRUKLU SALDIRIYI DÜZENLEYEN KİŞİ SPOR SALONU SAHİBİ"

        Görüntüleri sosyal medyadan paylaşarak duyulmasını sağlayan kişi ise HABERTURK.COM'averdiği bilgide, yumruklu saldırıyı düzenleyen kişinin giyim mağazasının yakınlarındaki bir spor salonunun sahibi olduğunu ileri sürdü.

        İddiaya göre, spor salonunun sahibi, Ramazan'da sokak ortasında sigara içtiği gerekçesiyle mağaza çalışanına yumruk atarak bilincinin kaybolmasına neden oldu.

        HABERTURK.COM'a konuşan ve ismini vermek istemeyen kişi, yumruklu saldırıyı düzenleyen spor salonu sahibinin, karakoldaki işlemlerinin ardından bir gün nezarethanede kaldıktan sonra serbest bırakıldığını ifade etti.

        Görenlerin dehşete kapıldığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ