Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da tırmanarak girdikleri evden 20 bin lira çaldılar

        Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği'ne 8 ayrı ikametten hırsızlık yapıldığı ve 20 bin lira para ile cep telefonu, altın ve elektronik alet çalındığı ihbarı geldi. Bu ihbar üzerine harekete geçen polis evlerde tek tek inceleme yaptı.

        Polis yaptığı incelemede zanlıların güvenlik kamerasına ulaştı. Kamerada hırsızların iki kişi olduğu birinin gözcülük yaparken diğerinin ise eve tırmanarak içeri girip hırsızlık yaptıktan sonrada girdiği yerden aşağı atlayıp kaçtıklarını belirledi. Polis bu görüntüleri günlerce izleyip hırsızlık suçundan kaydı bulunanların fotoğraflarıyla eşleştirme yaptı.

        Yapılan bu eşleştirmelerde zanlıların Necat K. ve Ufuk G. olduğunu belirledi. Polis zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan bu çalışmalarda Ufuk G. 3 Ekim 2016 günü yakalanarak tutuklandı. Necat K. ise dün yakalandı. Necat K. sorgusunda kendisine hırsızlığı Ufuk G.'nin yaptırdığını belirterek, "Ben yapmak istemiyordum bana hap verip hırsızlık yaptırıyordu" dediği öğrenildi.

        Zanlı ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

        (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ