Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya’da 13 kedinin ölümünde ‘satanizm’ iddiası
        1

        Soner ÖZCAN / GAZETE HABERTÜRK

        Antalya, Düdenpark’ta son 2 ayda öldürülen kedi sayısı 13’e çıktı. Katiller hâlâ bulunamadı.

        2

        Uyuşturucu kullananların kedileri öldürdüğü iddia edilirken, parktaki bir yapının duvarındaki çizimler, ölümlerde satanizm şüphesini akla getirdi.

        3

        Antalya Muratpaşa İlçesi Düdenpark’ta, Manavgat İlçesi Kavaklı Mahallesi’nde son 2 ay içerisinde 13 kedinin ölü bulunmasına yönelik polisin yaptığı araştırma sürüyor. Muratpaşa İlçesi’ndeki Düdenpark’ta ölü bulunan kedileri, geceleri parkta uyuşturucu kullanan kişilerin öldürmüş olabileceği iddia edildi.

        4

        BİNADA SATANİZM SEMBOLLERİ

        Parkın içinde bulunan atıl durumdaki bir yapının duvarlarındaki çizimler ise kedileri satanistlerin öldürmüş olabileceğini akıllara getirdi. Eskiden restoran olarak kullanılan yapının duvarlarında satanizmin sembollerinden; üçgen ve tek göz çizimleri bulunuyor.

        5

        Bir kolonda ise kan akan bir kurukafa çizimi dikkat çekiyor. Yapının içinde ateş yakılması, ölü bulunan bazı kedilerin de yakılması kedileri satanistlerin öldürdüğü iddiasını güçlendiriyor.

        6

        ‘15 GÜN NÖBET TUTTUK’

        Parka madde bağımlılarının geldiğini belirten esnaf Mustafa Sağıroğlu, “Kedileri öldürenlerin madde bağımlıları olduğunu düşünüyoruz. Çünkü içki içip uyuşturucu kullanıyorlar.

        7

        Öldürülen bir kedinin yanında bira şişesi bulunmuştu. Çocuklarımla birlikte 15 gün boyunca gece parkta nöbet tuttuk ama kedileri öldürenleri bulamadık. Olayın basında yer almasının ardından ölü kedi bulunmadı” dedi.

        8

        Parkta görevli belediye çalışanı Hüseyin Yiğit de, parkta görevli bazı arkadaşların kedilerin kurbağa yakalamak isterken gölete atladığını gördüğünü belirterek, “Gölete düşüp ölmüş olabilirler.

        9

        Zaten ölü bulunan kedilerden bazıları gölette bulundu. 6 yıldır burada görevliyim, kedilere kötü davranan veya köpeklere taş atan kimseyi görmedim” diye konuştu.