Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya gecce.com gecesine Güldemir damgasını vurdu

        Kenan Erçetingöz'ün sahibi olduğu internet sitesi gecce.com'un 2006 Mekan Oscarları için düzenlediği ödül törenine, Salı günü son yolculuğuna uğurladığımız habertürk'ün kurucusu Ufuk Güldemir anıldı. İşletmeci Emre Ergani ödülünü, Ufuk Güldemir adına aldığını söyledi. Duygusal anların yaşandığı törende, dostları Ufuk Güldemir'i anlattı. İşte o gece... VİDEO İÇİN TIKLAYIN

        Magazin sitelerinin öncülüğünü yapan gecce.com, En İyi mekanlar oscarı'ı dağıttı. Adile Sultan Sarayı'nda yapılan gecede yakın dostları genç yaşta yitirdiğimiz Habertürk'ün kurucusu Ufuk Güldemir'i anlattı. İlk sözü alan gazeteci dostu Reha Muhtar, kahramanlık yapanları yaşarken alkışlamalı dedi:

        Dünyaca ünlü modacı Cemil İpekçi de sahneye çıkarak anlamlı bir konuşma yaptı.

        İstanbul'un en önemli kulüp işletmecilerinden biri olan ve Ufuk Güldemir'in yakın dostu Emre Ergani ise ödülünü Ufuk Güldemir için aldı. Ergani yaptığı duygusal konuşmada, tüm salonun ayağa kalkmasını istedi.

        gecce.com'un sahibi magazinci Kenan Erçetingöz ise konuşmasında sitenin kurulmasına Ufuk Güldemir'in yaptığı katkıları anlatarak başladı. Gece alkışlarla son buldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ