Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Trabzon'da K.A ve M.K., bir otelde para karşılığı ilişkiye girmek için anlaştıkları iki kadın tarafından yanlarında bulunan toplam 1500 doların çalındığını belirterek polise başvurdu.

        Ali ZENGİN / AHT

        Trabzon'da K.A ve M.K., bir otelde para karşılığı ilişkiye girmek için anlaştıkları iki kadın tarafından yanlarında bulunan toplam 1500 doların çalındığını belirterek polise başvurdu.

        "KÖYÜMÜZE DÖNMEK İÇİN BORÇ PARA BULACAĞIZ"

        Çömlekçi semtinde bir otele yerleşen K.A. ve M.K., fuhuş amaçlı odaya gelen E.D. ile Z.H. adlı hayat kadınları ile anlaştı. Geceyi kadınlarla birlikte geçiren 2 arkadaş, sabah kalktıklarında tüm paralarının alındığını görünce polise başvurdu. Trabzon'a gezmek için geldiklerini belirten K.A ve M.K.'nın ifadelerinde "İki yabancı uyruklu hayat kadınıyla 100 TL'ye birlikte olmak için anlaştık. Sabah kadınların gittiğini gördük. Durumdan şüphelenerek elbiselerimizi kontrol ettiğimizde toplam 1500 dolarımızın olmadığını gördük. Cebimizde bir lira bırakmadılar. Tanıdıklarımızdan borç para alıp köyümüze geri döneceğiz" dedikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ