Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Sosyal iletişim ağı Twitter'la ilgili zaman zaman sert çıkışlar yapan Başbakan Tayyip Erdoğan, bu kez twitter'ı övdü.

        HABERTURK.COM

        Sosyal iletişim ağı twitter'la ilgili zaman zaman sert çıkışlar yapan Başbakan Tayyip Erdoğan, bu kez twitter'ı övdü. Geçmişte twitter için 'Hakara makara yapıyorlar', 'Bela bir şey' yorumlarında bulunan Erdoğan, İzmir'de yaptığı konuşmada, "Ben pek tweetleri takip etmem ama twitter'da güzel şeyler de oluyor; 'Ecdadımız gemileri karadan yürüttü, Ak Parti de Marmaray'ı denizin altından yürütüyor" dedi.

        "BÖYLE ANLAYIŞ OLUR MU?"

        İzmir'de ilçe teşkilatlarıyla yapılan toplantıda kürsüye çıkan Başbakan Erdoğan, Marmaray'la ilgili medyada yer alan bazı haberleri eleştirdi. "Yaptığımız bu büyük açılışlar, bu milletin insanlarını sevindirmez mi?" diyen Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:

        "Dünden bu yana 15 gün süreyle Marmaray ücretsiz çalışacak dedik. Şimdi vatandaş Ayrılıkçeşme'den Kazlıçeşme'ye gidiyor geliyor. Birileri aynı şekilde ilk günden oradaki hassas, çekilmemesi gereken yeri çekiyor. Orada ister istemez Marmaray'da sıkıntı meydana geliyor. Medya hemen hazırlıklı; onlar da çekimi yapıyor, bununla birlikte tweetler başlıyor. Böyle anlayış olur mu? Kimin neyi merak ettiğini anlamak bakımından bu çok önemli. İsteseler de istemeseler de millet istikametini bulmuş."

        "TWITTER'DA İYİ ŞEYLER DE OLUYOR"

        Başbakan Erdoğan, bu sözlerinin ardından sözü sosyal iletişim ağı twittter'a getirdi. Erdoğan, "Ben pek tweetleri takip etmem ama twitter'da güzel şeyler de oluyor; 'Ecdadımız gemileri karadan yürüttü, Ak Parti de Marmaray'ı denizin altından yürütüyor" dedi.

        Başbakan Erdoğan, geçmişte zaman zaman eleştirdiği twitter için 'Hakara makara yapıyorlar', 'Bela bir şey' şeklinde yorumlarda bulunmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ