Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Optik illüzyon testi: Gördüğünüz ilk hayvan kişilik tipinizi ortaya çıkartıyor
        1

        Optik illüzyonlar, görsel algıda meydana gelen yanılsamalardır. Bu yanılsamalar, beynimizin gerçeklik algısını yanıltabilir ve bu optik illüzyon yaratan testler yanılsamaları anlamak için tasarlanır. Bu tarz testlerden birisi olan kişilik testleri ise ilgi çekici olabilir. İşte, içe dönük mü yoksa dışa dönük mü olduğunuza bakan teste dair detaylar...

        2

        Görsele bakın ve ilk gördüğünüz hayvanın hangisi olduğunu aklınızda tutun.

        Not: Test tamamen eğlence amaçlıdır, herhangi bir bilimsel veriye dayanmaz.

        3

        ZEBRA

        İlk önce iki zebrayı gördüyseniz dışa dönük bir kişiliğiniz vardır. Yani, arkadaşlık kurma ve sıradan kısa sohbetler yapma konusunda doğal bir yeteneğiniz olabilir. Etrafınızdaki insanların ne duymak istediği konusunda sezgileriniz ise genellikle doğrudur.

        4

        Bu size onlar üzerinde bir nevi güç verir. Ancak sosyal olmanıza rağmen daha derindeki sorunlarınızı ortaya çıkartmazsınız. Bu sorunlarınızı genellikle kendinize saklarsınız veya yalnızca en yakın arkadaşlarınızla ailenize söylersiniz.

        5

        ASLAN

        Eğer ilk olarak gördüğünüz hayvan aslansa yalnız olmaktan keyif alan birisi olabilirsiniz. Zor anlarınızda arkadaşlarınızla vakit geçirmekten nefret etmeyebilirsiniz ancak genellikle içe dönük bir yapınız vardır. Yani kendi başınıza geçirdiğiniz zamana daha çok değer veriyorsunuz.

        6

        Bunun yanı sıra oldukça sabırlısınız ve yalnızca son derece nadir durumlarda birilerine bağırır ya da sinirlenirsiniz çünkü ses seviyenizi yükseltmenin sorunu çözmeye yardımcı olmadığını bilirsiniz.

        Kaynak: Mystical Raven

        Haberi Hazırlayan: Ece Çınar
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ