İşçi taşıyan minibüs takla attı
Kazada 10 kişi yaralandı
Malatya'da işçi taşıyan minibüsün takla atması sonucu, 10 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya - Sivas Karayolu Arguvan ile Yazıhan ilçeleri yol ayrımı yakınında meydana geldi.
23 DV 154 plakalı minibüsün takla atması sonucu Gıyasattin Karaman (27), Necmettin Köprü(32), Okan Genç (22), Vatan Zoray (24) isimli işçiler 112 ambulanslarıyla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne , Mehmet Demirelli (45), Cihan Bulatay (22), Yunus Kaya (38), Hasan Karaman (33), Fevzi Tuştırnak (22) ve Yahya Güzel (35) ise Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındılar.
Malatya - Sivas Karayolu yol genişletme yapımında çalışan işçilerin iş dönüşü kaza yaptıkları belirtildi.
Bu arada, Vali Vasip Şahin ve Devlet Hastanesi Koordinatörü doktor Abdulvahap Boztepe, Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralıların durumu hakkında bilgi aldılar.
Yaralılara 'geçmiş olsun' diyen Vali Şahin, doktorlardan yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.Vali Şahin yaptığı açıklamada, "Şarampole yuvarlanıp 2-3 takla atan minibüste bulunanlar yaralanmış. 4'ü hafif yaralı. 5'i de ağır yaralı. Hem devlet hem de üniversite hastanelerinde tedavi altına alındılar" dedi.
IHA