Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kızılay, Yıldırım hakkında soruşturma başlattı, İlhami Yıldırım, tweet soruşturma, okmeydanı olaylar ilhami yıldırm tweet

        Şükran ÖZÇAKMAK / AHT

        Eski Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın kardeşi olan Türk Kızılayı'nın İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Okmeydanı'nda polisle göstericiler arasında çıkan çatışma ile ilgili olarak Twitter'da yazdığı "Ya bu ülkede eşşek gibi sessizce yaşayacaksınız ya da defolup gideceksiniz!" şeklindeki mesaj tepki çekti.

        Sosyal medyada Yıldırım'a tepkiler çığ gibi büyürken, Türk Kızılay Genel Müdürlüğü de Yıldırım hakkında soruşturma başlattı. Kızılay Genel Müdürlüğü Kurumsal İletişim Müdürlüğü, "Kendileri her ne kadar 'kastı aştım, yanlış anlaşıldım, aslında öyle bir niyetim yok' dese bile Kızılay Kurumuna, Kızılay imajına zarar veren bir açıklama olmuş. Genel Müdürlük, Yıldırım'ın ifadesini almak üzere bir müffettiş görevlendirildi. Müffetiş, nerede yanlış anlaşıldı, kendi savunması nedir, dinleyecek ve rapor hazırlayacak" şeklinde açıklama yaptı.Bu arada Twitter hesabını donduran İhami Yıldırım, bugün tüm gün Kızılay İstanbul Şube Müdürlüğündeki makamına gitmedi, telefonlara yanıt vermedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ