Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Dilek Sabancı verdiği iftarda gözyaşlarını tutamadı, Merhum işadamı Sakıp Sabancı'nın kızı Dilek Sabancı, Beşiktaş Belediyesi'nin çadırında iftar yemeği verdi

        Merhum işadamı Sakıp Sabancı'nın kızı Dilek Sabancı, Beşiktaş Belediyesi'nin çadırında verdiği iftarda babasından söz ederken gözyaşlarını tutamadı.

        Beşiktaş Belediyesi'nin Ramazan ayı dolayısıyla Beşiktaş Meydan'da kurduğu iftar çadırının bu akşam iftar yemeğini Sabancı ailesi adına merhum iş adamı Sakıp Sabancı'nın kızı Dilek Sabancı verdi.

        İftar yemeğine vatandaşların yanı sıra Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da katıldı. Menüde çorba, tas kebabı, pilav ve tatlı yer alırken iftar öncesi yapılan ilahi dinletisi ve semazen gösterisi ilgiyle izlendi.

        Vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Dilek Sabancı, "Ramazan paylaşmak ve ibadet demektir. Rahmetli babam başta olmak üzere tüm amcamlar hayır yapmak için yarıştık ve onlardan da ders aldık" dedi. İlaç içtiği için oruç tutamadığını söyleyen Dilek Sabancı, günahlarının affolması için de böyle iftar davetleri vermeye çalıştığını ifade etti.

        "Rahmetli babamı 10 sene önce kaybettikten sonra çok manevi oldum" diyen Sabancı babasından söz ederken gözyaşlarını tutamadı. Sabancı gözyaşları içerisinde konuşmasını şöyle sürdürdü: "Babam toprağa gömülürken bizzat ben oradaydım. Gerçekten insanların 5 metre kefenle ebediyete intikal ettiğini gördüm. Bu dünya bir imtihan hepimiz bir imtihandan geçiyoruz."

        Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da Dilek Sabancı'ya iftar yemeğinden dolayı teşekkürlerini dile getirerek şükranlarını iletti.

        Okunan ezanların ardından oruçlar açılırken, iftar sonrası vatandaşlar, Dilek Sabancı'nın masasına gelip yemek için teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ