Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (1 Temmuz 2019 Pazartesi)
        1

        Dün gece 23.00'den bu yana, Ay, İkizler burcunda. Haritada, mükemmel iletişim ve yeni görüşler dikkat çekiyor. İş bağlantıları artık normalden daha rahat olacak. Bağlantıya olan ihtiyacımız artıyor. Zihniniz ve ruhunuz meraklıdır ve zihinsel seviyede daha fazla gelişmeyi sever. Şu anda mükemmel bir zeka keskinliğe sahipsiniz ve farklı türde deneyimler ve izlenimlerle ilgileniyorsunuz. Ay, İkizler burcunda olduğunda, duyarlılık ve iletişim, öğrenme ve kültürlere düşkün olacaksınız.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün alev gibisiniz; liderlik yapmaktan mutlu olacağınız bir gün. Yeni bir başlangıç ve fırsat kapısı açılacakmış gibi görünüyor. Bunu fark etmeniz çok önemli. Etrafınıza bakın ve etrafınızda neler olup bittiğini bir gözdem geçirin.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün çok hassas hissediyorsunuz. Yaralı her hayvanı yolun kenarından kurtarmak isteyebilirsiniz. Besleyici ve yardımsever bir enerjiniz var. Bugün bu enerjiyi iyilik yapmak için kullanın.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün havada "ilk önce ben" tutumunu destekleyen çok fazla ateşli enerji var. Sizin barışçıl, diplomatik yapınızla bu enerji doğrudan bir çatışmaya girebilir. Çevrenizdeki insanlar normalden daha duyarlı olabilir. Olmadık tartışmalar çıkabilir, olabildiğince kendinizi bu tartışmalardan uzak tutun.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün beyninizin direksiyona geçmesine izin verin. Hiçbir şey için fazla uğraşmayın. Neyin adil olup olmadığı ile ilgili sıcak tartışmalarda sinirler yükselebilir. Öfke patlamaları yaşanabilir. Sorunun bir parçası değil, çözümün bir parçası olun.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kendinizi hep odakta tutun. Özellikle grup çalışmalarında ve dışarıdan birinin yönlendirdiği etkinliklerde aklınızı odakta tutun. Bugün yeni bir başlangıç yapacaksınız.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İnsanlar ve durumlar bugün üzerinize gelebilir. Her köşede bir çekişme var gibi görünebilir. Yolunuzun, seçtiğiniz yol olduğunu unutmayın. Engelleri önceden tahmin etmiş olabilirsiniz veya etmeyebilirsiniz, ancak bunlar kaçınılmazdır. Siz yolunuzda devam edin.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün içgüdüleriniz yeni bir mücadeleye hazır. Bugün bir şey sizi yavaşlatmaya çalışırsa, hiç durmak istemeyeceksiniz. Kişisel koruma mekanizmanız tam da işler heyecanlanmaya başladığında devreye girebilir. Dengeyi sağlayın, çok öfkelenmeyin.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Zihniniz bugün şaşırtıcı şekilde açık. Aklınız, egonuzun başarmak için yaptıklarına uyuyor. Sorumluluk alın ve istediğiniz şeyin peşinde koşun. Son birkaç günü yavaş geçirmiş olsanız da, önümüzdeki birkaç gün daha eylem odaklı olmalıdır.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ruh haliniz oldukça iyi, Yay ve kendinize daha çok güveniyorsunuz. Son birkaç gün yavaş ve biraz durgun olabilirsiniz. Bugün ise harekete geçmeye hazırsınız. Tekrar ateşlenin ve etrafınızı ateşleyin.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aklınız bir tarafta, duygularınız diğer tarafta. Siz de tam arada, ne yapacağınızı bilemez haldesiniz. Zihniniz daha hassas bir çözüme doğru ilerleyecek. Olabildiğince kendinizi iyi hissedeceğiniz ve dengeli bir çözüm bulmaya çalışın.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Harekete geçme ve işleri halletme konusunda güçlü bir ihtiyaç duyacaksınız. Halletmeniz gereken, sırada bekleyen işleri bugün kolayca halledebileceksiniz. Bugünün enerjisinden faydalanın.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün savaşçı içgüdülere sahipsiniz. İşin zor yanı, saldırınızı nasıl planlayacağınız. Bugünün yüksek enerjisi sizi zor durumda bırakabilir. Dışa dönük olmanız ve isteklerinizi net bir şekilde ifade etmeniz sizin faydanıza olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ