Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları! (15 Temmuz 2019 Pazartesi)
        1

        Ay Oğlak’a geçiyor. Ay Oğlak burcunda olduğunda biz daha ciddi, odaklı ve kararlı oluyoruz. Üstün hedeflere yaklaşmak için çaba veririz. Görev çağrılarını daha sık duyarız. Bu da eğlence ve zevk için daha az zaman anlamına geliyor. Oğlak’taki Ay Boğa’daki Uranüs’le açıda. Ay ve Uranüs arasındaki açı, yüksek farkındalık, ikna gücü, akılda ve gerçeklikte iddialı yapılar sunar. Yeni yollar keşfedecek ve yeni yöntemler test edeceksiniz.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Programınızın gerçekçi bir şekilde alabileceğinden daha fazla yeni proje ve hedef yüklendiniz. Bu nedenle bugün kafanız karışık olabilirsiniz. Mevcut bazı projeleri bitirmeye odaklanın.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızda rutin olmak zaman zaman sıkıcı olabilse de, önümüzdeki birkaç gün boyunca günlük yaşamınızda neler olup biteceğini bilmek sizde büyük bir rahatlık yaratacak.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğlenmeyi unutmayın! Bugün yapılacaklar listenizin en üstüne biraz eğlenceyi koymaya çalışın. Hayatın büyük sorularını ve önemli endişelerini en azından gelecek yirmi dört saat boyunca ertelemeye ne dersiniz?

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evdeki sorununuz birkaç gün daha bekleyebilir - şu an buna çok fazla odaklanmak, sadece durum üzerinde daha fazla baskı yaratacaktır. Dışarı çıkın ve arkadaşlarınızla sohbet edin.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Katıldığınız takım çalışmasının basit ve üretken olduğu anlaşılıyor. Meslektaşlarınızla nadiren sıkıntı yaşıyorsanız, sahip olduğunuz ilişkileri sürekli olarak güçlenir ve gerektiğinde veya isterlerse yardım sunarsınız.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalbiniz bu dakikada hayatınızda bir şey istiyor, ama aklınız bunun bir süre olmayabileceğini biliyor. Sabırsız tarafınızla pragmatik tarafınız arasındaki savaş, bugün biraz öfkeli olacak.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir süper kahraman olsaydınız, süper gücünüz ne olurdu? Uçmak ister misiniz? Görünmez olmak? Her zaman iyi bir park yeri bulmaya ne dersiniz? Bugün bu soruyu ciddi ciddi düşünün. Sonuçta, bu sizin süper güçlerinizi düşünmek için harika bir gün.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Büyük güç ile büyük sorumluluk gelir. Bir gruptaki konumunuzun zorlu bir karar vermenizi gerektirdiği durumlarda bugün bu gerçeği ele almanız gerekecek. Yapmanız gerekenler hakkında çok fazla insana danışmaktan kaçının.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        En son planlarınız hakkında özel bilgi edinmek için bugün iş arkadaşlarınıza veya sınıf arkadaşlarınıza gidin. Aynı durumda olan veya daha önce bu durumda olmış birisine danışmanız gerekir. İlk elden deneyime dayanan tavsiyelere ihtiyacınız var.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışma hayatınız bugün düşüncelerinizin odak noktası olacak ve sizi gerçekten ne yaptığınızı ve buradan nereye gitmeniz gerektiğini sormaya yönlendirecektir. Fakat kendinize bir anda kararsızlığın içine atmayın. Bütün soruları birer birer ele alın.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün aklınız ve fikirleriniz bir nimet olacak. Çeşitli alanlardan insanlarla iyi bağlantılar kurmanız çok kolay olacak. Yeni fikirler kolayca önünüze çıkacak ve bazıları sizi biraz şaşırtabilir.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendiniz ve arkadaşlarınız arasında her şeyin eşit ve adil olmasını sağlamayı düşünerek çok fazla zaman harcıyorsanız, kendiniz için boşuna fazla iş yaratacaksınız. Hayat her zaman adil değildir, kabul etmeniz zor olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ