Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (21 Nisan 2019 Pazar)
        1

        Ay gün boyu Akrep'te boşlukta ilerliyor. Öze dönmek, içsel farkındalığa yoğunlaşmak, dua ve meditasyon için koşullar elverişli. Uranüs Güneş kavuşumu keskinleşiyor; eskimiş, geçerliliğini yitirmiş dönüşüm ihtiyacı olan konular yüzeye çıkıyor. Yaşamdaki anlam arayışlarımız artarken içsel arzularla yüzleşiyoruz.

        Ayurvedik Astrolojide günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Kızıl kahve

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün bağlılıklarınızı sorgulayacağınız olaylar gelişiyor. Yakınlarınızla tartışmalar, günlük programa dair anlaşmazlıklar olası. Gerilimi yükseltmeden kendinize odaklanın. Kendinizi bir amaca adama arzunuz artıyor, öze dönüp konuyu tespit edin.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu geçmişten gelen hazmedemediğniz duygular açığa çıkıyor. Plansız işler harcamalara yol açabilir. İçi boş söylemlere kulak asmayın, sizi içine çeken ve kendinize ait hissettiğiniz yeni ideal veya inançlar oluşuyor, bu konuya yoğunlaşın.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu sezgisel düşünce aktif. Yönsüzlük ve sebepsiz hüzün olası. Anlam arayışınıza yönelik gelişmeler söz konusuyken; kendinizi duygusal olarak savunmasız hissedebilirsiniz. Öze dönmek, evde vakit geçirmek faydalı olur.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sezgiler ön planda. Sebepsiz hüzün olası. Esnekliğin gerçek anlamını, sevdiklerinize karşı uzlaşma ve uyum yaratmanın önemini kavrayacağınız olaylar gelişebilir. Günü yaratıcı becerilere odaklanarak geçirin.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ruh beden sağlığını korumak önem kazanıyor. Yorgun ve yönsüz hissedebilirsiniz. Bir süredir ertelediğiniz işlere odaklanın, eksik giderin. Akşam sosyal faaliyet arzunuz artabilir.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu farkındalığınız yüksek. Öze dönüp kişsel yaratıcılığa odaklanın. Rutinleri düzenleme arzunzu yorgunluğa sebep olabilir. Haftaya iyi başlamak için ruh beden dengesi önemli.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu verimli olmak, yaratıcı becerilerinizi geliştirmek adına çabanız var ancak beden enerjiniz düşük, yönsüzlük olası. Kendinize çok yüklenmeden bedensel ihtiyaçlara odaklanın.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sizi kısıtlayan ilişkilerle yüzleşiyorsunuz. Derin arzular, bağımlılıklar yüzeye çıkıyor. Alma verme dengesini korumak önemli. Özel ve profesyonel ilişkilerde önemli kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatleri kararlar netleşir yönsüzlük kalkar.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu derinlik, ruh beden dengesi öne çıkıyor. Dipte derinde kalan ve dönüşmesi gereken arzularla yüzleşiyorsunuz. Kişisel değerlere, üretim biçiminizdeki eksiklere odaklanın. Akşam artan enerji uykusuzluk yapabilir.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu yurt dışı, yabancılar, hukuki konularda gelişmeler olası. Uzmanlık gerektiren işler için danışmanlık almak faydalı olur. Günlük rutinleri, işi ilgilendiren konular gündem olabilir.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu hedef odaklı davranıp taviz vermek istemeyeceksiniz. Özgün ve denenmemiş fikirler gelişebilir. Günü verimli kullanmak önemli. İradenizi zorlayacak uzun vadeli planlara girişmeyin.