Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (28 Haziran 2019 Cuma)
        1

        Dün öğleden sonra, Ay boğaya girdi ve yarına kadar orada kalacak. Boğa doğumlu insanlarla iş yapabileceksiniz, fakat aynı zamanda bir tür kemer sıkma da uygulamalısınız. Konut meseleleri de odağınız olabilir. Ve tabii ki, Venüs size şimdi çok fazla zevk ve duygusallık sağlayacaktır. Sabah saatlerinde, yengeçteki Güneş, boğadaki Ay’la açı yapıyor. İletişim, odak noktası olacak. Herkesin eşitlendiği saatler yaşayacağız. İşyerinde, personeller ve yöneticiler arasında herşeyin eşit olduğu bir ortam olacak. İyi takım çalışması yapacaksınız. Ayrıca dostlar, tanıdıklar ve akrabalar fikirlerinizi ve projelerinizi destekliyor. Ancak bu açı uzun süre kalmayacak. Bu zaman dilimini kullanın!

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugünün tadını çıkarın ve yolunuza çıkan fırsatlardan en iyi şekilde yararlanın. Üzerinizde heyecanlı ve çok keyifli bir enerji var. Fikirlerinizi başkalarına aktarın. Düşüncelerinizi iletin. Bugün tam bir sosyalleşme kelebeği olacaksınız.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Esnek doğanız bugün başınızı belaya sokabilir. Etrafınızda kimse liderlik etmeye istekli olmadığında kişilikler çatışabilir. Manipülatif olmayın. Diğer insanlara istedikleri özgürlüğü verin. Beklenmeyen olaylar günün seyrini önemli ölçüde değiştirebilir, işler planlandığı gibi gitmezse üzülmeyin.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Her şey yolunda gidecek. Az çabayla bugünün tadını çıkarma şansınız var. Bir şeyi yapmaya karar verirseniz, oldukça başarılı olacaksınız. Bugün gökyüzünün enerjisiyle senkronize oluyorsunuz. Günün enerjisini iyi kullanın.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizdeki insanlar bugün sizin istediğiniz kadar destekçi olmak istemeyecekler. Bugünü, rahatlamak ve kontrolü bırakmak için kullanın. Derin derin nefes alın ve uzun yürüyüşler yapın. Bisiklete binebilir veya kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Sürprizlere hazır olun.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün bir şey hakkında karar vermek sizin için zor olabilir. Endişelenmeyin. Geçmişten birileri gelebilir ve beklenmedik olaylar gün boyunca akışı bozabilir. Aklınızdaki planlar ters tepebilir veya uygulayamayabilirsiniz.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşler muhtemelen bugün planladığınız gibi gitmeyecek. Çevrenizdeki insanlar, özellikle duygusal meseleler söz konusu olduğunda düzensiz ve ani patlamalarla hareket edebilir. İçinizde gerçekte olup bitenlerle ilgili iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sizin için mükemmel bir gün, terazi. Olaylar oldukça sorunsuz akacak. Farkında olmanız gereken tek şey, duygularınızın oldukça düzensiz ve hantal olabileceği. Sözlerinin arkasında büyük bir güç var ve bu yüzden insanlar sözlerinizi dinleyecek. Söyledikleriniz hedefi tam onikiden vuracak.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kararsız olabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişilerle ortak çözümler bulamayabilirsiniz. İnsanlar oldukça duyarsız ve düzensiz görünebilir. Akışına bırakın. Bugün duygularınız karışık, o yüzden ani kararlar almanız iyi olmayacaktır.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün eliniz kolunuz dolu olacak. Oradan oraya bir sürü görevi bir arada halledeceksiniz. Başarmak istediklerinizi elde edebileceğiniz bir gün. Beklenmedik bir durumun, güne şaşırtıcı bir boyut katması muhtemel. Özgürce iletişim kurabiliyorsunuz ve muhtemelen tanıştığınız kişilerle iyi anlaşacaksınız.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün insanlara ulaşmak için bazı ufak tefek değişiklikler yapmanız gerekebilir. Günün akışı istediğinizden biraz daha hızlı olabilir. Çevrenizdeki kişiler, ince mesajlarınızı almaya yetecek kadar hassas olmayacaklar. Bir şeyin tam olarak anlaşılmasını istiyorsanız, açık ve net bir şekilde belirtin.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün senin için harika bir gün, kova. Yapmak istediğiniz şeyi başarmanıza yardımcı olacak beklenmedik enerji patlamaları yaşayacaksınız. Olumlu bir ruh hali içindesiniz. Gün boyu başkalarıyla iyi ilişkiler kuracaksınız. Keyfinize bakın ve sizi mutlu eden şeylerle zaman geçirmekten çekinmeyin.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sürprizler olabilir, hazırlıklı olun. Birlikte iş yapacağınız insanlar güvenilir olmayabilir. Yapmanız gereken bir şey varsa bunu kendi başınıza yapmayı düşünün. Grup çalışması için pek de iyi bir gün değil.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ