Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (4 Haziran 2019 Salı)
        1

        Ay İkizler’de ilerlerken Jüpiter ardından Merkür’le görünümde. Akşam Ay Yengeç burcuna geçerken gece ilerleyen saatlerde Merkür de Yengeç burcuna ilerlemiş olacak. Yeni Ay ile artan enerjiyi projeler, anlaşmalar ve yeni fikirler için değerlendirmek faydalı olur. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün Rengi: Krem

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni fikirler, halkla ilişkiler çalışmaları, anlaşma hazırlıkları içinde olabilirsiniz. Kontrol ve güç düşkünü tutumlara dikkat etmek faydalı olur. Kariyer ve finansal alanda gelişmeler olası.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu ilişkiler ve finans konularında gelişmeler var. Geçmişten gelen borç alacak işleri sizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde yakınlarınızla görüşebilirsiniz, öfkeli söylemlere dikkat.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde önemli projeler bilinirlik imkanları gelişiyor. Bugün maddenin değeri ve öz disiplin konularına yoğunlaşacaksınız. Önemli işleri ertelemeyin, projeleriniz için çaba sarf edin.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi rahat ifade edeceğiniz koşullar gelişiyor. Sosyal çevrede gelişen olaylar önemli sonuçlar doğurabilir. Olayların seyri içindeki yerinizi alın ve hakkınızı koruyun.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu görsel sanatlar yaratıcı faaliyetler öne çıkıyor. Romantik konularda gelişmeler yaşanabilir. İşlerinizi son dakika telaşına bırakmayın.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ilişkiler ve finans konularında hassasiyetler gelişebilir. Birlikte çalıştığınız insanların desteği ile sosyal bilinirlik getiren olaylar gelişebilir. Akşam saatlerinde ifadeler sertleşirken sağlık hassasiyetleri yaşanabilir.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu sanatsal etkinlikler, yaratıcı faaliyetlere yoğunlaşmak faydalı olur. İşler hızlı ilerliyor, projelerinizi gerçekleştirmek için önemli imkanlar olası.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu yatırım imkanları gelişebilir. Alım satım işleri hız kazanıyor. Akşam üstü kontrol ve güç düşkünü manipülatif güdülere dikkat edin. Yapıcı söylemler faydalı olur.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde ilişkiler ve finans konularında yeni imkanlar gelişirken, esnek ve uyumlu olmak faydalı olur. Akşam sağlık hassasiyetleri, dolaşım sorunları olabilir.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kendinizi yaratıcı biçimde ortaya koymak adına önemli fırsatlar gelişiyor. Ertelenmiş işlerde gelişmeler, akşam saatlerinde anlaşma hazırlıkları olası.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu alacağınız haberler sizi sevindirecektir. Arkadaşlarınızın hayatında önemli gelişmeler olası. Akşam saatlerinde sosyal ortamlarda ifadede seçicilik faydalı olur.