Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hakan Ural Gel Konuşalım'da neden yok? Hakan Ural'dan flaş ayrılık açıklaması! 2. Sayfa programı...

        Hakan Ural, 4 yıldır sürdürdüğü Gel Konuşalım programındaki sunuculuk görevinin bugünden sonra sona ereceğini duyurdu. Hakan Ural ayrıca profesyonel bi teklif aldığı bir başka kanalda yakın zamanda başlayacağını söyledi. Sosyal medyada ortaya atılan bir iddiaya göre Kanal D'de yayınlanan ve Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu 2. Sayfa programı sona erecek ve yerine Hakan Ural bir program yapacak. İşte Hakan Ural'ın açıklaması...

        HAKAN URAL GEL KONUŞALIM'DAN AYRILDI

        Hakan Ural, Instagram hesabı üzerinde yaptığı açıklamada; "Evet bugün 4 yıldır yayın yapma şansı bulduğum tv8 deki son günüm ....her anlamda anlatılması mümkün olmayan birbirinden güzel anıları bana yaşattığı için başta sevgili kardeşim dostum arkadaşım Acun Ilıcalı olmak üzere ...tüm ekip ve birbirinden değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim ....özellikle bizi yanlız bırakmayan ilgi alaka gösteren bu programın var olmasına başarılı olmasına sebep siz izleyenlere MİNNETTARIM...bi kusur kabahatim olmuşsa " ki muhakkak olmuştur " Affola .....Buarada profesyonel bi teklif aldığım bi başka kanalda yakın zamanda başlayacağım ALLAH mahcup etmez ise doğrudur .....kalin saglicakla" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        2. SAYFA YAYINDAN KALDIRILIYOR MU?

        2. sayfa programının kaldırılıp kaldırılmayacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak dün programın resmi Instagram hesabından programın yayınlanamay devam edeceği ifade edildi. İşte o paylaşım:

        https://www.instagram.com/p/B20xdgnBdTg/
        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ