Hakkari'de "aile ve eğitim" temasıyla düzenlenen uluslararası kongre sürüyor
Hakkari'de "aile ve eğitim" temasıyla düzenlenen TRB-2 4. Uluslararası Eğitim Bilimleri Kongresi, devam ediyor.
Hakkari'de "aile ve eğitim" temasıyla düzenlenen TRB-2 4. Uluslararası Eğitim Bilimleri Kongresi, devam ediyor.
Hakkari Üniversitesi ev sahipliğinde rektörlük konferans salonunda düzenlenen kongrenin ikinci gününde Nebraksa Kearney Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Heather Kennedy, video konferansla aile hayatı hakkında sunum yaptı.
Ardından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Şirin Demir de "hızlandırılmış ve sıkıştırılmış epistemik sistemlerin çöküşü" konusunu anlattı.
Farklı alanlarda açılan atölyelerle devam eden kongre, yarın sona erecek.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.