Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Halkalı'da çıkan yangın saatler süren çalışmaların ardından söndürüldü
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Yangın, Halkalı Dereboyu Caddesinde bulunan geri dönüşüm tesisinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, geri dönüşüm tesisinde çalışma yapıldığı sırada bir anda yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Küçükçekmece, Bakırköy, Sefaköy ve Başakşehir’den çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

        SAATLER SÜREN ÇALIŞMA SONRASI SÖNDÜRÜLDÜ

        İHA'nın haberine göre olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise yangına müdahale etti. Söndürme çalışmaları sırasında tesisten çıkan dumanlar gökyüzünü kapladı. Ekiplerin saatler süren çalışmalarının ardından geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

        KAYNAK MAKİNESİNDEN ÇIKAN KIVILCIMDAN ÇIKMIŞ

        Geri dönüşüm tesisindeki yangın, kaynak makinesinden çıkan kıvılcımların ambalaj malzemeleri üzerine gelmesinden dolayı çıktığı belirlendi. Öte yandan yangın sırasında tesis içerisinde bulunan araçlarında yandığı öğrenildi.

        Yangında yaralananların olmadığını söyleyen bir vatandaş, “Patlama sesi duyduk, baktık her tarafta duman vardı. İçeride olan vardı, bir şey olmamış. Ufak tefek yaralılar var.

        Patlama sesini duyduktan sonra olay yerine geldiğini belirten bir kişi, “Yan tarafta çalışıyorduk, bir patlama oldu duyduk geldik başka bir sıkıntı yok. Ama neden olduğunu bilmiyoruz” dedi.

        ÇIKAN DUMANLAR ÇEVRE İLÇELERDEN DE GÖRÜLDÜ

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ