Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Erçel: Eleştirilere bağışıklık kazandım - Magazin haberleri
        1

        Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Hande Erçel, samimi açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki Erçel, eleştirilerle nasıl baş ettiğini dile getirdi.

        Vogue Dergisi'ne röportaj veren ünlü oyuncu, "Çok fazla eleştiriyi sindirip, kendimi geliştirmek için avantaja dönüştürmeye çalışmak beni ilk zamanlarda çok zorladı. Bir zaman sonra bu duruma bağışıklık kazanıyorsunuz ve eskisi kadar şaşırıp, üzülmüyorsunuz." ifadelerini kullandı.

        2

        EN BÜYÜK DESTEK ABLASINDAN

        Kendisi gibi oyuncu olan Kerem Bürsin ile aşkını nisan ayında çıktıkları Maldivler tatilinde ilan eden Hande Erçel, bu konuda en büyük desteği de ablası Gamze Erçel'den gördüğünü ifade etti.

        3

        ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

        Geçtiğimiz haftalarda Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunan Erçel, utangaç tavırlar sergilemişti. Oyuncu, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "EVLİLİK" AÇIKLAMASI

        Hande Erçel, muhabirlerin, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Şu an sadece işimizi yapıyoruz. Keyifli bir ilişkimiz var" demekle yetinmişti.

        5

        "HANDE İLE OLDUĞUM İÇİN ŞANSLIYIM"

        Hande Erçel'le olan ilişkisi hakkında konuşan Bürsin ise, "Kendisiyle daha önce tanışmıyorduk. Aramızda ilk tanışma günümüzü konuşuyoruz. Yani 'Ne zaman?' diye. Biz iş yüzünden bir araya geldik. Arkadaşlığımız, dostluğa dönüştü. Çok yakın arkadaş ve birbirimize zor zamanlarımızda destek olduk. Bir noktadan sonra tabii, 'Allah Allah, acaba?' dedik. Şanslıyız. Ben Hande ile olduğum için şanslıyım" demişti.

        6

        "MAÇO DEĞİLİM AMA GEÇMİŞTE HATALARIM OLDU"

        Kerem Bürsin, "Maço musunuz? Sevgilinizin kıyafetine karışır mısınız?" sorularına ise, "Bence maço değilim. Politikama maçoluk uymuyor. Feminist politikama maçoluk uymuyor. Hiç 'Geçmişte karışmadım' diyemem. Bu olayı da hata olarak görüyorum. Hatalarım oldu. El kaldırma ya da küfretme olmadı ama 'Ya bunu mu giyeceksin!' dediğim oldu ama kitaplar okuyarak bunların ne kadar yanlış olduğu gördüm" şeklinde yanıt vermişti.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ