Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hande Erçel ile Kerem Bürsin'den sürpriz fotoğraf - Magazin haberleri
        1

        Her fırsatta "Arkadaşız" açıklamasını yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, rol aldıkları dizinin sezon finali vermesinin ardından Maldivler'e gitmişti. Hayranları tarafından görüntülenen ikilinin baş başa tatil yaptıkları ortaya çıkmıştı.

        2

        AŞIKLAR EL ELE!

        Erçel ve Bürsin, iki gün önce havalimanında yine hayranları tarafından bu kez el ele yakalandı. Çiftin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

        3

        "OKYANUSUN ORTASINDA İKİMİZ"

        Bürsin, aşklarının belgelenmesinin ardından, Erçel ile Maldivler'de tatil yaptığı sırada çekilen fotoğraflarını yayınladı. Bürsin paylaşımına, "Okyanusun ortasında bir kanoyla sadece ikimiz... Muhteşem" notunu düştü. Fotoğraf sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve 2,7 milyon beğeni 100 binden fazla yorum aldı.

        4

        Bürsin'in ardından Hande Erçel de tatil fotoğraflarını "Sevincimiz fıskiyeleri patlatıyor... Mükemmel" mesajıyla sosyal medya hesabında yayınladı.

        5

        7,6 milyon kişinin takip ettiği Kerem Bürsin'in paylaşımı 13 saatte 2,1 milyon beğeni alırken, 100 bin yorum yapıldı. Bürsin ile aynı saatlere paylaşım yapan Hande Erçel'in fotoğrafına ise 2,7 milyon beğeni geldi. 60,5 bin kişi fotoğrafa yorum yaptı.

        Aşk ilanından sonra Erçel'in takipçi sayısı 700 bin artarak 21 milyona ulaştı.

        6

        REKOR KARAN'DA!

        İki yıl önce anne olan Fahriye Evcen, oğlu Karan'ın ilk fotoğrafını 14 Aralık 2019'da paylaşmıştı. Evcen'in bu paylaşımı 3,5 milyon beğeni alarak rekora imza atmıştı.

        7

        "AŞK" SÖYLENTİLERİNE AÇIK KAPI

        Erçel ve Bürsin, geçtiğimiz haftalarda İstinye'de bulunan bir spor salonundan çıkarken objektiflere takılmıştı.

        Haklarında çıkan dedikodulara her zaman olduğu gibi yanıt vermemeyi tercih eden ancak günlük hayatta da her an yan yana olan çift, bu kez 'aşk' söylentilerine açık kapı bırakmıştı.

        8

        "BİR GELİŞME OLURSA HABERDAR OLACAKSINIZ"

        Gazetecilerin, "Spora bile beraber geliyorsunuz. Aşk söylentilerine ne diyeceksiniz?" sorusu üzerine Bürsin, "Bu konuyla alakalı bir gelişme olursa haberdar olacaksınız" şeklinde yanıt vermişti.

        Muhabirlerin, "Aşk haberlerini yalanlamıyorsunuz" sözlerinin üzerine Kerem Bürsin'in "Çok konuşmaya gerek yok bence" demesi, "Aşk haberlerini doğruladı" şeklinde yorumlanmıştı.

        Ünlü oyuncunun salondan ayrılmasının ardından çıkış yapan Hande Erçel de konuyla ilgili, "Aşk olduğunda haberiniz olacak arkadaşlar" demekle yetinmişti.

        9

        "KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM"

        Kerem Bürsin, daha önce "Hande müthiş bir insan. Sıfır egosu var. Beni motive ediyor. Kendimi çok şanslı hissediyorum" demişti.

        Erçel de, "Kerem çok tatlı, olağanüstü bir insan. Çok mutluyum onunla çalıştığım için" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ