Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hatice Şendil-Burak Sağyaşar çifti Bodrum'da - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Bodrum'da tatil yapan Hatice Şendil-Burak Sağyaşar çifti, geçtiğimiz gün teknelerini Cennet Koyu'nda demirledi. Sarı bir bikini giydiği görülen Şendil, gün boyunca eşiyle birlikte oğulları Can ile ilgilendi.

        2

        Burak Sağyaşar, denizden çıktıktan sonra da oğlunun saçını taradı.

        3

        Akşam saatlerinde botla koydan ayrılan Sağyaşar ailesi, tatillerini bitirerek havaalanının yolunu tuttu.

        4

        2015 YILINDA EVLENDİLER

        Mutlu bir evlilik sürdüren Hatice Şendil ile Burak Sağyaşar, 2015 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift, 2017'de oğulları Can'ı kucaklarına alarak, ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı.

        5

        "KISKANÇ BİR EŞ DEĞİLİM"

        Mutlu evlilikleri süren çiftten Şendil, kıskanç bir eş olmadığını belirterek, "Kendini, sınırlarını keşfetmiş, hak görme konusunda kendi sınırını kesin çizmiş bir bireyim. Kıskanma ilkel bir duygu. Gelişmemiş yanı beni rahatsız eder. Tek taraflı değildir. Kıskanma duygusu her yönüyle gelişir. Moliere’in de dediği gibi: Kıskanç daha çok sever, fakat kıskanç olmayan daha iyi sever" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        Bebeğini dünyaya getirdikten sonra Sağyaşar ile ilişkilerindeki değişikliklerden bahseden ünlü oyuncu, "Durumlar, duygular değişiyor. Değiştikçe yerlerine yeni bir şeyler koymayı öğreniyoruz. Can’la birlikte başka bir enerji, aşk geldi. İkimiz de birbirimize yaptığımız sürprizleri çok seviyoruz" demişti.

        Hatice Şendil, mutlu evliliğin sırrını, "Aynı hayattan keyif alabilmek galiba" şeklinde yorumlamıştı.

        7

        "İLK DANS BENİ ÇOK HEYECANLANDIRDI"

        Düğün günü anılarından da bahseden Şendil, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Düğünde ilk dans beni çok heyecanlandırdı. Merih Bey’den dans dersi almıştık. Gelinlikle dans etmek zordu. Ben çok mutluydum ve içimize sinen her şeyi yaptım. 'Gelinliği bir kere giyeceğim' diye düşündüm hep. Onu da uzun süreli giymek istedim ve o yüzden parti elbisesi giymek istemedim.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ