Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hayal Köseoğlu yeni imajıyla herkesi şoke etti! Takipçileri 'dilim tutuldu' yorumunda bulundu! - Magazin haberleri
        1

        Mucize Doktor dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Hayal Köseoğlu, imaj değişikliğine gitti. Yeni halini paylaşan güzel oyuncu takipçilerini mest etti. Paylaşımına binlerce yorum alan oyuncu son görüntüsüyle Hazal Kaya'ya benzetildi.

        2

        Hayal Köseoğlu, bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Pelin karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Ardından Muhteşem Yüzyıl ve Mucize Doktor dizileriyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Hayal Köseoğlu, paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor.

        3

        Hayal Köseoğlu, rol aldığı yeni yapımlarla son yılların en popüler isimlerinden oldu. Mucize Doktor '7. Koğuştaki Mucize', 'Sesinde Aşk Var' ve 'Bir Nefes Daha' gibi yapımlarda yer alan güzel oyuncu Hayal Köseoğlu zaman zaman yaptığı açıklamalarla da adından söz ettiriyor.

        4

        Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Köseoğlu, iddialı pozlarıyla takipçilerini mest ediyor.

        5

        29 yaşındaki ünlü oyuncunun Instagram hesabından yayınladığı karelerine ise beğeni ve yorum yağıyor.

        6

        Oyuncu Hayal Köseoğlu, rol aldığı dizinin final yapmasının ardından tatil pozu paylaşmıştı. Bikinisiyle objektif karşısında poz veren Köseoğlu, paylaşımına, "Yaşasın kusurlar, yaşasın gamzeler, yaşasın kadın bedeni..." notunu düşmüştü.

        7

        Paylaştığı her fotoğraf beğenilen güzel oyuncu son olarak imajını değiştirdi. Yıllardır kullandığı sarı saçlarından vazgeçen Köseoğlu, bambaşka birine dönüştü. Köseoğlu'nun yeni saçları takipçileri tarafından çok beğenildi.

        8

        Köseoğlu'nun beğeni yağan yeni haline, "Dilim tutuldu", "Aşırı iyi olmuş", "Hazal Kaya'ya benzemiş çok yakışmış", "Hayallerimin hayalisin", "Harika olmuş" yorumları yağdı.

        9

        İşte Köseoğlu'nun yeni imajı...