Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Fotoşoplu paylaşımıyla çok konuşulmuştu: Deniz Seki balkon pozuyla sosyal medya gündemine geldi! Ünlü şarkıcının paylaşımına yorum yağdı! - Magazin haberleri
        1

        Uzun süredir sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Deniz Seki paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. İki buçuk ayda 22 kilo vererek, 36 bedene düşen Seki, değişimiyle şaşırtmaya devam ediyor. Sık sık zayıfladığını gösteren paylaşımlarda bulunan Seki, yeni imajıyla gündeme gelimeye devam ederken son paylaştığı balkon pozu da çok beğenildi.

        2

        Yeni şarkısının kapak çekimi için objektif karşısına geçen Deniz Seki'nin son görüntüsü büyük yankı uyandırmıştı. Takipçileri şarkıcıyı tanımakta zorlandığını dile getirirken sosyal medya kullanıcıları Seki'nin gönderisine, "Jennifer Lopez'e ne kadar çok benzemişsiniz", "Sanki başka biri" ve "İsminizi yazmasanız sizi tanıyamazdım" şeklinde esprili yorumlar yapmıştı.

        3

        Yaklaşık on kilo verdiğini söyleyen ünlü şarkıcı, "Yirmi kilo daha vermeyi düşünüyorum. Bol bol spor yapıyorum" demişti.

        4

        Son dönemde paylaştığı fotoğraflar ve kendisine gelen 'fotoşop' yorumlarıyla adından söz ettiren Deniz Seki, Manisa'da verdiği konser sonrası, gecenin fotoğraflarını Instagram sayfasından takipçileriyle paylaşmıştı.

        5

        Seki'nin ardından Manisa Belediyesi de konserin görüntülerini sosyal medyada yayınladı. Ünlü şarkıcı ile belediye tarafından paylaşılan fotoğraflar arasındaki fark dikkatlerden kaçmadı.

        6

        "KÖTÜ YORUMLARI TÜKÜRMEYİN!"

        Sosyal medyada kıyaslanan görüntüler sonrasında Seki'den açıklama geldi. Şarkıcı, gelen eleştirelere "Merhabalar… Yine bir farklı Deniz ile karşı karşıyayız. Hepimiz insanız insan! Olduğumuz gibi de arada değişikliklere yönelebiliyoruz. Ben benim! Deniz Seki'yim! O anki ruh halimde o Deniz'i beğenmiş onu paylaşmışım! Kötü yorumları ağzınıza alın çiğneyin ama tükürmeyin. Çok sarılıyorum hepinize sevgiler." sözleriyle yanıt vermişti.