Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Lüks araçlardan hayalet göstergesini çalan zanlı taktığı kaska rağmen yakalandı - Güncel haberler

        İstanbul'da, çaldığı "hayalet gösterge"ler ile lüks araç sahiplerinin kâbusu olan azılı hırsız Caner T., polisin 3 aylık takibi ile yakayı ele verdi. Caner T.'nin tanınmamak için kask kullandığı hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.

        Megakent'te hırsızların son dönemde gözdesi olan lüks marka otomobillerden başta "hayalet gösterge" olmak üzere diğer parçaları çalanlara yönelik polisin operasyonları devam ediyor. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, son 3 ayda Üsküdar ilçesinde 2 ve Ümraniye ilçesinde bir benzer hırsızlık olayı meydana geldi.

        TANINMAMAK İÇİN HİÇ ÇIKARMIYOR

        REKLAM

        Hırsızlık olaylarına ilişkin gelen şikâyetler üzerine Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Elde edilen güvenlik kamera görüntülerinde hırsızın olayları motosikletli ve kafasında kaskla gerçekleştirdiği tespit edildi. Hırsızın kimliğinin tespit edilmemesi için kaskını hiç çıkarmadığı görüldü.

        POLİS 3 AY TAKİP ETTİ

        Yapılan titiz çalışmanın ardından 3 hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin Caner T. (31) olduğu tespit edildi. Polisin 3 aylık çalışmasının ardından azılı hırsız Caner T. polis tarafından yakalandı. 3 ayrı olayla ilgili aranan Caner T.'nin 27 suç kaydı da ortaya çıktı.

        Caner T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ