Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hazal Filiz Küçükköse'nin dekolte tercihi
        1

        Uzun zamandır yeni bir projede yer almayan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, geçtiğimiz akşam GQ Türkiye 2021 Men of The Year ödül törenine katıldı.

        2

        Son bir yıldır aynı tarz roller geldiği için projeleri kabul etmeyen Küçükköse, kıyafet seçimiyle dikkat çekti.

        3

        33 yaşındaki oyuncu, derin göğüs dekolteli siyah büstiyeriyle geceye adeta damga vurdu. Hazal Filiz Küçükköse'nin kıyafeti seçimi sosyal medyada çok konuşuldu. Ünlü ismin, tercihini abartılı bulanların yanı sıra beğenenler de yer aldı.

        4

        "DİRENİYORUM!"

        Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen Hazal Filiz Küçükköse, "Projelerle ilgili aslında son bir yıldır dayanıyorum. Aynı tarzda karakterler geliyor. Başka şeyler oynamak için direniyorum. Direncimin kırılmasına az kaldı. Her türlü karakteri oynarım ama bir karakterde çok iyi oynadığınız zaman üstünüze yapışıyor. Yapımcılarda o karakterdeki gücü insanları etkileme gücünü gördüğü için biraz daha önyargılı bakıyorlar. Aslında birazda bundan muzdaribim. Pandemiden sonra gelen bütün teklifler hep bu çizgide geldi." demişti.

        5

        "ADRENALİNİ SEVİYORUM"

        Aksiyon tarzı bir projede yer almak istediğini ifade eden Küçükköse, "Vurdulu, kırdılı olsun. Biraz ajan işi olsun, sınırları biraz zorlasın. İçinde aksiyonun olduğun bir proje olsun. Adrenalini seviyorum." açıklamasını yapmıştı.

        6

        "CESARETİM KIRILMIŞTI"

        Sert sporları sevdiğini dile getiren ünli isim, spor yaparken birçok kez kaza geçirdiği açıklamıştı. "Boks yaparken parmağımı kırmışlığım var." diyen Küçükköse, "Teknik olarak yanlış vurduğum için boksör kırığı oluşmuştu. Board yaparken buz olan kısımda kontrolü kaybedince kayayı fark etmedim ve kafa üstü kayaya doğru çarpmıştım. Vücudumdaki o kırık seslerini duymuştum. Çok cesaretim kırılmıştı." şeklinde konuşmuştu.

        7

        "KENDİ GÜCÜMÜN FARKINA VARDIM"

        Daha önce aşk hayatı ile ilgili konuşan ünlü isim, "Uzun süredir hayatımda kimse yok. Bir süre de olmayacak. Böyle iyi hissediyorum. Biraz kendi gücümün farkına vardım, sakinleştim ama bir ilişkim olacaksa da birbirimizi anlayabileceğimiz, aynı bakış açısı olan bir ilişkiye de açığım." demişti.

        8

        "ARTIK BU DURUMA ALIŞTIM"

        Gazetecilerin, "Pandemi döneminde özlem duyduğunuz bir şey oldu mu?" sorusuna da yanıt veren Küçükköse, "Artık bu duruma alıştım. Sanki normal olan buymuş gibi geliyor ama özgürce dolaşmayı çok özledim." şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ