Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu oyuncuları kimler? Hızlı ve Öfkeli 5 filmi konusu nedir?

        Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi oyuncuları kimler? Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi konusu nedir? İzleyenler tarafından merak konusu oldu. Aksiyon dolu filmde izleyenlerin de yakından tanıdığı Hollywood yıldızları yer alıyor. İşte, filmin detayları...

        HIZLI VE ÖFKELİ 5: RİO SOYGUNU FİLMİ KONUSU

        Brian ve Mia Toretto (Brewster), Dom’u özgürlüğüne kavuşturduktan sonra, yetkilileri atlatmak için sınırları geçtiler. Şimdi Rio de Janeiro’nun bir köşesinde ortaya çıkıyorlar. Özgürlüklerini kazanmak için son bir işe asılmak zorundalar. Alışılmadık müttefikler, en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirken, onların ölmesini isteyen ahlaksız iş adamından kurtulmanın tek yolunun, onunla karşılaşmak olduğunu biliyorlar. Ama onların peşine düşen sadece bu iş adamı değil.

        REKLAM

        İnatçı federal ajan Luke Hobbs (Johnson) asla hedefini kaçırmıyor. Dom ve Brian’ın izini sürmekle görevlendirilince, onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyon başlatıyor. Şimdi Hobbs, başka biri elini çabuk tutup onları yakalamadan önce, avını köşeye sıkıştırmak için içgüdülerine güvenmek zorunda.

        HIZLI VE ÖFKELİ 5: RİO SOYGUNU OYUNCULARI KİMLER?

        Orijinal adı: Fast Five

        Türü: Aksiyon

        Yapım Yılı: 2011

        Yönetmen: Justin Lin

        Oyuncular: Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ