Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hülya Avşar: Ayvalık'ta karar vereceğim - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, önceki gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden Hülya Avşar, yakın zamanda yaz tatili için Ayvalık'taki yazlığına gideceğini ve alışverişe çıktığını ifade etti.

        "AYVALIK'TA KARAR VERECEĞİM"

        Gazetecilerin, "Yeni sezonda yeni bir proje ile sevenlerinizin karşısında olacak mısınız?" sorusuna yanıt veren 57 yaşındaki Hülya Avşar, "Değerlendirdiğim iki dijitale dizi projesi ve bir sohbet programı projesi var ama henüz kararımı vermedim. Ayvalık'a gidip, kafa dinlerken üçünden birine karar vereceğim" dedi.

        2

        "ADA ALMADIM"

        Geçen yıl Ayvalık'tan ada aldığı iddialarına açıklık getiren ünlü isim, Ayvalık'ta ada almadım. Öyle bir şey yok. İlgilendik ama... Çok güzel bir adaydı. Merak ettim, ilgilendim. Fiyatını sordum. Konuştuk. Adası olan insanlar var... Çok makul bir şey olmasa da... Ticari olarak da değerlendirilebilir. Ben olayları bu kadar büyük yaşamayı seven bir insan değilim. Benim işimi yapan bir insanın ticari olarak bunu yapmasının doğru olduğunu düşünmüyorum ama aklımızdan geçmedi değil. Benim orada turizmle ilgilenen arkadaşlarım var demek ki bir gel git aklı yaşadık. Bir adam olsun istemem" demişti.

        3

        "HAYATTA BİR ŞEYE ÖZLEM DUYMAK GEREK"

        Hülya Avşar, daha sonra zenginlik hakkında konuşmuştu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan sanatçı, "Bu kadar zenginlik kadar insanın başına gelebilecek kötü bir şey olamaz. Bu nedir böyle, her şeyi alabilmek! Hayatta her şeye şüpheli gezersin. Sevgilin "Seni seviyorum" dese inanamazsın. Hayatta bir şeye özlem duymak gerek" ifadelerini kullanmıştı. Avşar'ın bu sözleri sosyal medyada çok konuşulmuştu.

        4

        "HER ŞEYLE DALGA GEÇİYORUM"

        Dramatik bir hayatının olmadığını belirten Hülya Avşar, "Hata ne olabilir ki? Bir insanı soymadığın sürece, hakkını girmediğin sürece, canına kastetmediğin sürece hata ne olabilir ki? Kalanlar insanlık halidir" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "GENÇ KIZIM VAR"

        Avşar, "Yaşanan iyiyle, kötüyle her şeyle dalga geçiyorum. Ciddiye almıyorum galiba. Bana sürekli soruyorlar 'Hayatınıza kimse girmeyecek mi?' diye. Girmesin! Faydası ne olur? Aşk kalıyor mu, kalmıyor. Bu saatten sonra neyi paylaşacağız? Hayatta bir takım şeyleri yaşamışım. Tam hayatın keyfini çıkaracakken ne gerek var? Genç kızım var, dakika başı ondan sıkıl ayrıl olmasın" diye konuşmuştu.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ