Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hülya Avşar'dan Gülşen'e destek: Kimse karışamaz!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar (58), önceki akşam Yeniköy’de görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden Avşar, konserlerinin yoğunluğu sorulması üzerine, "Konserlerim devam ediyor. Kalabalık ve yoğun geçiyor, biletlerim tükeniyor. Hatta kavgalar oluyor, o yüzden ben de her hafta konser veriyorum." dedi.

        2

        "UZAYA GİTMEYE GEREK YOK, ZATEN UZAYDAYIZ!"

        Gündemde olan NFT'ye (Nonfungible Token) proje yapacağını söyleyen Hülya Avşar, "Bu NFT projesi çok enteresan bir şey. Dünya çok garip bir yere gidiyor. Dijitalde her şeyinizi satıyorlar, adapte olmaya çalışıyorum. Dijital arsalar alınıyor, satılıyor... Uzaya gitmeye gerek yok, uzaydayız zaten." diyerek, güldü.

        3

        "KİMSE KARIŞAMAZ!"

        Ünlü isim, son dönemde konserlerinde tercih ettiği sahne kostümleriyle dikkat çeken meslektaşı Gülşen hakkında da konuştu.

        Ünlü şarkıcıya destek veren Avşar, "Sonuna kadar haklı. Tamamen kendi insiyatifinde her şey, kimse karışamaz. Sahne şov yeridir. Gülşen’in de vücudu çok güzel, şarkıları güzel, sesi güzel, kendi güzel... Ben açıkçası, 'Off, bu ne güzel görüntü!' dedim ama bazı insanlara fazla gelmiş olabilir." açıklamasını yaptı.

        4

        "BANA ONU SORMAYIN!"

        Hülya Avşar, İzzet Yıldızhan'ın, "Sahne adabı denilen bir şey var. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet!" sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Aman aman aman... Bana onu sormayın!" diyerek, aracına yöneldi.

        "SAZANLAR DİYORUM!"

        Avşar, gazetecilerin, "Simit yeriz' yorumunuz çok tartışıldı. Hatta Şafak Sezer mangalda simit kızartarak, sizi ti'ye aldı. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna ise, "Sazanlar diyorum, başka bir şey demiyorum." yanıtını vererek, oradan uzaklaştı.

        5

        MEKANIN ARKA KAPISINDAN ÇIKMAK İSTEDİ

        Öte yandan daha önce Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz hakkında, "Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?' falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız" ifadelerini kullanan Hülya Avşar, Etiler'de yemek yemişti. Mekanda uzun süre kaldıktan sonra gazetecilerin olduğunu duyan Avşar, restoranın arka kapısından çıkmak istemişti.

        6

        "SİZİ KAÇIRALIM' DEDİLER!"

        Arabasının arka kapıya gelmesini isteyen ve çam ağaçlarının arasında muhabirlerden saklanmaya çalışan Hülya Avşar, kameraları görünce ne yapacağını şaşırmıştı.

        Gazetecilerin, "Neden arka kapıdan kaçtınız?" sorusuna yanıt veren sanatçı, "Vallahi ben de anlamadım. Mekan görevlileri, 'Sizi arkadan kaçıralım.' deyince ben de, 'Tamam' dedim." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        O SÖZLERİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLMUŞTU

        Hülya Avşar'a, daha önce, "Ekonominin sanatçılara nasıl yansıması oluyor?" şeklinde bir soru yöneltilmişti. Avşar'ın Türkiye'nin ekonomik gidişatıyla ilgili yaptığı yorum sosyal medyada gündem olmuştu.

        8

        "GEREKİRSE SİMİT YENECEK"

        Hülya Avşar, konuyla ilgili, "Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Benim bildiğim bir tek şey var. Türkiye'de hatta şimdiki duruma göre dünyada eğer hayattaysan, mutlaka bu tür günleri, bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. 'Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?' falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız. Biraz bizim bu işi, insanlar olarak bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        9

        "SAKİNLEŞTİYSENİZ SIRA BENDE"

        Avşar, kendisine gelen eleştirilerin ardından Twitter hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

        Sakinleştiyseniz sıra bende. O kadar konuşmamın içinden, 'Hep birlikte bugünleri aşacağız' kısmı değil de 'simit'e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme meseleme gelince, yerim ya da yemem ama bildiğim bir şey var; kendim kazandım, hiç de kolay olmadı, hala da kazanıyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim. Sizin gibi düşünenler demek ki başımızda olsa; ne demokrasi kalır, ne konuşma özgürlüğü… Diyeceğim şu ki; Gerekirse simit yiyeceğiz ama bugünleri beraber atlatacağız.

        10

        "ZENGİNLİK KADAR KÖTÜ BİR ŞEY OLAMAZ" DEMİŞTİ

        Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda da zenginlik hakkında konuşmuştu. Hülya Avşar, "Bu kadar zenginlik kadar insanın başına gelebilecek kötü bir şey olamaz. Bu nedir böyle, her şeyi alabilmek! Hayatta her şeye şüpheli gezersin. Sevgilin, 'Seni seviyorum' dese inanamazsın. Hayatta bir şeye özlem duymak gerek." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ