Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik İbrahim Çelikkol'dan ilk yönetmenlik deneyimi - Magazin haberleri

        Pop müziğin genç temsilcilerinden Alp Mutlu, yeni single çalışması 'Mütemadiyen'i dinleyicilerin beğenisine sundu. Sözlerini ablası Jale Mutlu Arapoğlu ile birlikte yazan Mutlu'nun klibinin yönetmen koltuğunda ise oyuncu İbrahim Çelikkol yer aldı.

        Çelikkol, oyunculuğunun yanı sıra ilk defa yönetmen koltuğuna oturdu. Çekimlerle ilgili konuşan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

        Sadece kamera önünde görünsek de seneler içinde kamera arkasında da neler olup bittiğini az çok özümsüyoruz. Her zaman yönetmen koltuğunda oturan hocalarıma saygım sonsuz olmuştur. Şimdi ise bu koltukta kendimi görüyorum. Her şeyden önce aşırı heyecanlıydım. Azimle ve titizlikle elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

        REKLAM

        Alp Mutlu ise duygularını şu sözlerle dile getirdi:

        Bu zamana kadar işin hep müzik kısmında oldum. Oyunculuk hakkında hiçbir tecrübem olmadığından kamera karşısında ve o ışıkların altında olmak benim için hiç kolay olmadı. Elbette çok zorlandım. Daha önceki klip çalışmamda da böylesine profesyonel bir ekiple çalışmadığım için böyle bir havayı soluyamamıştım. Hem benim için eşsiz bir tecrübe oldu hem de ortaya çok güzel ve değerli bir iş çıktı. Abim (İbrahim Çelikkol) her zaman bu yolda en büyük destekçim oldu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ