Icardi, Galatasaray formasıyla ilki başardı!
Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, 6-0 kazanılan Kayserispor maçına damga vurdu. Attığı 3 golle galibiyette başrol oynayan yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı forma ile bir ilki başardı. Icardi maçın ardından yaptığı açıklamada, Galatasaray'da devam edip etmeyeceği yönündeki soruya da cevap verdi.

SÖZLEŞME SORUSUNA CEVAP!
Maçın ardından yayımcı kuruluşa açıklamalarda bulunan Icardi, performansı hakkında, "Galatasaray formasıyla ilk defa hat-trick yaptım. Takımın, kupadan elendikten sonra reaksiyon göstermesi önemliydi. O yüzden bugün ekstra mutluyum." ifadesini kullandı

Gelecek sezon Galatasaray'da devam edip etmeyeceğiyle ilgili soruya da yanıt veren Arjantinli yıldız, "Biz geldiğimizde, bir sezonu bitirelim sonra konuşalım diye anlaşmıştık. Sezon sonunda yönetimle oturup konuşacağız." dedi.