Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil iPhone X Türkiye çıkış tarihi belli oldu! - Teknoloji Haberleri

        iPhone X Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? Apple'ın geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği 10. yıl lansmanında tanıttığı iPhone 8'in satışa çıkmasının ardından, vatandaşlar iPhone X'un çıkış tarihini araştırmaya başladı. Peki, iPhone X Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? iPhone X Türkiye fiyatı ne kadar olacak? iPhone X özellikleri neler?

        iPHONE X TÜRKİYE ÇIKIŞ TARİHİ

        Apple'ın Türkiye'de satışa çıkan yeni iPhone 8 ve 8 Plus modellerinin ardından beklenildiği üzere iPhone X modelinin çıkış tarihi de netleşti. 10.yıla özel üretilen ve 10.modele ithafen iPhone X (10) olarak adlandırılan yeni model 24 Kasım'da ülkemizde satışa çıkacak.

        REKLAM

        iPHONE X TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

        OLED ekran ve 3 boyutlu yüz tarama sisteminde kullanılan ileri düzey sensörlerden tasarlanan iPhone X'un Türkiye fiyat merak ediliyor. Apple geçtiğimiz günlerde iPhone X'un Türkiye fiyatını açıkladı. iPhone X modelinin 64 GB ve 256 GB depolama seçenekleri için fiyatlar belirlendi. iPhone X, gümüş ve uzay grisi seçenekleriyle, artırılmış 64 GB ve 256 GB kapasiteli modeller şeklinde satışa sunulacak. İşte iPhone X Türkiye fiyatı;

        iPhone X 64 GB - 6.099 TL

        iPhone X 256 GB - 6.899 TL

        Apple'ın yaptığı resmi duyuru ise aşağıdaki gibi oldu;

        • iPhone X, 64 GB ve 256 GB modelleriyle gümüş ve uzay grisi renk seçeneklerinde,6.099 TL’den başlayan fiyatlarlaapple.com.trve Apple Store’ların yanı sıra Apple Yetkili Bayileri’nden ve operatörlerden (fiyatlar değişebilir) edinilebilecek.
        • iPhone X, 24 Kasım Cuma gününden itibarenArnavutluk, Bosna, Kamboçya, Kosova, Makau, Makedonya, Malezya, Karadağ, Sırbistan, Güney Afrika, Güney Kore, TaylandveTürkiye’de müşterilere sunulacak.
        • iPhone X, 23 Kasım Perşembe gününden itibarenİsrail’desatışa çıkacak.
        • iPhone X şu andaAndorra, Avustralya, Avusturya, Bahreyn, Belçika, Bulgaristan, Kanada, Çin, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Grönland, Guernsey, Hong Kong, Macaristan, İzlanda, Hindistan, İrlanda, Man Adası, İtalya, Japonya, Jersey, Kuveyt, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Meksika, Monako, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Katar, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Singapur, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, BAE, Birleşik Krallık, ABDveABD Virgin Adaları'nda satışta bulunuyor.
        • Geniş bir renk yelpazesinde sunulan deri ve silikon kılıflar dahil, Apple tasarımı aksesuarlar169 TL’den başlayan fiyatlarla, yeni iPhone X Deri Folyo Kılıf ise449 TLkarşılığında edinilebilecek. Uyumlu renkte metalik kaplama seçeneklerine sahip Lightning Dock’lar da229 TL’den satışa sunulacak; fiyatlar değişebilir.
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ