Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel İş yeri kurşunlayanlar yakalandı!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'un Bağcılar, Bakırköy, Kartal gibi farklı ilçelerinde 'tehdit' ve 'kurşunlama' gibi suçlara karışan 10 şüpheli emniyet güçlerinin düzenlendiği operasyonla yakalandı.

        DHA'nın haberine göre operasyonla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

        İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul’un farklı ilçelerinde 'tehdit' ve 'kurşunlama' gibi olaylara karıştıkları tespit edilen şüphelilere operasyon düzenledi.

        4 İLÇEDE OPERASYON

        Ekipler, 22 Ocak'ta Bağcılar'da iş yeri sahibini tehdit, 12 Şubat'ta Bakırköy'de iş yeri sahibini tehdit, 20 Şubat'ta Kartal'da iş yeri kurşunlama ve 1 Mart tarihinde Arnavutköy'de düzenlenen operasyon kapsamında aranan şüphelilerin bulundukları adresleri tespit etti. Belirlenen 4 ilçedeki adreslere bu sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler ile ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Trabzon açıklarındaki balıkçı teknesinde iş kazası: 1'i ağır 4 yaralı

        Trabzon'un 30 mil açığında bir balıkçı teknesinde denizdeki ağı çekmede kullanılan makara sisteminin kopması sonucu yaşanan iş kazasında 1'i ağır 4 işçi yaralandı.(İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ