Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İsmet Özhan'ın son hali şaşırttı: Muazzez Ersoy itirafı! İsmet Özhan, Sayısal Loto'da... - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Bir hayli değişen ve uzattığı saçlarıyla görenlerin tanımakta zorlandığı İsmet Özhan, 16 yıldır Londra'da yaşadığını ve İngiltere vatandaşlığı aldığını söyledi.

        2

        Yılın belli zamanları tatil için yazın Londra'dan geldiği ve Datça'da yaptırdığı yazlığında köy hayatı yaşadığını anlatan Özhan, "Şan şöhret bir şey özlemiyorum. İngiltere'de bazı Türkler tanıyıp selam veriyor, yazları ise vaktim Datça'da yaptırdığım taş evde geçiyor. Sağlıklı yaşayıp spor yapıyorum. Ayrıca besleyip bakımını üstlendiğim 16 tane köpeğim var" dedi.

        3

        Bir dönem Sayısal Loto'dan kazandığı 1 milyon dolar tutarındaki para nedeniyle Türkiye'den ayrılmadığını da söyledi.

        4

        Özhan, "O zamanın parası 1 milyon dolar ikramiye bana çıktı ama malesef ülkemizde o yıllarda ardı ardına 6 ekonomik kriz oldu, sadece o dönem borsada bir gecede 500 bin dolarım gitti, paranın kalan kısmıyla birikim yapıp ev aldım." dedi.

        5

        Özhan ayrıca 2001 yılında evlenip dört ay evli kaldığı Muazzez Ersoy'la ilgili soruya ise, "Aman o konuları hiç açmayın hayatımın en büyük pişmanlığıdır, o dönem nasıl evlendim hiç bilmiyorum, sanki gözüme perde inmişti." cevabını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ