Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da kuyumcu soygunu! İş yeri sahibi vuruldu | SON DAKİKA HABER | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da olay, saat 11.30 sıralarında, Eyüpsultan'da Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi'nde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. 4 şüpheli silahlı soygun girişiminde bulundu.

        3 SOYGUNCU İÇERİ GİRDİ

        DHA'daki habere göre kuyumcunun önüne ciple gelen silahlı 4 şüpheliden biri araçta beklerken, 3 kişi hızla içeri girdi. Kuyumcu Mustafa K.'nin soygunu engellemek için kendini savunması üzerine arbede çıktı.

        KUYUMCU OMZUNDAN VURULDU

        Saldırganların kaçarken tabancayla ateş açması üzerine Mustafa K. omzundan yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        REKLAM

        KAÇAN ŞÜPHELİLER ARANIYOR

        Yaralı Mustafa K., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, Mustafa K.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis geldikleri araçla olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

        "YARALININ BİLİNCİ YERİNDEYDİ"

        Görgü tanıklarından Abdullah Aksoy, "Biz çalışıyorduk Bir ses duyduk. Dışarı çıktığımızda yandaki komşumuz olan kuyumcuya soygun için girmişler. Karşılık verince de ateş etmişler. Yaralanma olayı olmuş. Adamların arabayla kaçtığını gördüm. Koştuk yardım etmeye çalıştık ambulans çağırdık. Yaralının bilinci yerindeydi. Birisi arabaya binerken arkasından gördüm tanımıyorum kendisini. Araba hızlı şekilde gitti" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Mardin'e gezmeye gitti feci kazada en yakın arkadaşıyla birlikte hayatını kaybetti

        Bilecik'te arkadaşları ile Mardin'e geziye giden ve feci kazada hayatını kaybeden 26 yaşındaki Ayşenur Kutukçu gözyaşları arasında toprağa verildi. (IHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ