Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İtalyanlar duyurdu: Nicolo Zaniolo'nun son talibi Napoli! - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo ile ilgili çarpıcı bir transfer iddiası daha ortaya atıldı.

        2

        Aston Villa'nın satın alma opsiyonu maddesini kullanmasının beklenmediği yıldız futbolcuya ülkesinden bir takımın talip olduğu belirtildi.

        3

        İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Napoli, Nicolo Zaniolo'yu transfer listesine dahil etti.

        7

        Nicolo Zaniolo sezon başında kiralık olarak transfer olduğu Aston Villa'da 33 mücadelede forma şansı bulurken rakip fileleri 3 kez havalandırdı.

        8

        ATLETICO MADRID'IN DE RADARINDA

        Napoli, Zaniolo'nun tek talibi de değil. Kariyerine Türkiye dışında devam etmek isteyen İtalyan yıldıza ülkesinden Fiorentina, Juventus ve Milan ilgi gösteriyordu.

        9

        İspanya'da çıkan haberlere göre Zaniolo'ya son olarak Atletico Madrid talip oldu!

        13

        İspanyol devinin Zaniolo için 18 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ve pazarlıkların devam ettiği de gelen haberler arasında.

        14

        İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Nicolo Zaniolo'nun sezon sonunda Aston Villa'dan Galatasaray'a dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

        15

        Genoa altyapısında futbola başlayan Nicolo Zaniolo daha sonra Fiorentina altyapısı, Entella altyapısı, Inter altyapısı ve Roma'da oynadı.