Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İyilik 9. bölüm full izle! FOX TV İyilik son bölüm tek parça kesintisiz izle!
        1

        Güney Kore dizisi olan “The Queen’s House”tan uyarlanan dizinin yapımcılığını MEDYAPIM, yönetmenliğini ise Murat Öztürk'ün üstleniyor. 8. bölümü ile sezon finali veren İyilik dizisi bu akşam yeni sezonuyla FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin seyircileri İyilik 9. son bölüm izleme ekranını araştırıyor. İşte merakla beklenen İyilik dizisi 9. son bölüm hakkında...

        2

        İYİLİK SON BÖLÜM İZLE!

        İyilik 9. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. İyilik son bölüm izlemek için FOX TV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        İYİLİK 9. BÖLÜM ÖZETİ

        Sırlar, yalanlar, planlar, tehditler, akılalmaz stratejiler...

        Ölümcül bir satranç oyununun ortasındayız. Atlar sürülüyor, piyonlar harcanıyor, savaş borazanları gümbür gümbür çalıyor! Nehir susmuş, hiç kimseyle konuşmuyor. Neslihan kimden yardım isteyeceğini, ne yapacağını şaşırmış durumda...

        Murat ise fabrikalarda çıkan grevleri bastırma bahanesiyle ortadan kaybolmuş, Damla’yla tekne turu yapıyor bu sırada. Damla tekne turundayken, Neslihan’dan kurtulmak için giriştiği tehlikeli bir oyunun start tuşuna basıyor uzaktan uzağa.

        Bu sırada Koray’ın yardımıyla Nehir’in suskunluğunun sebebini öğrenen Neslihan, Damla’dan intikam almak için akılalmaz bir plan yapıyor. Bütün bunlardan habersiz Murat, Damla’nın ondan sakladığı büyük bir sırrı öğrenip deliye dönüyor.

        Ve nihayetinde Neslihan’dan aldığı büyük bir darbeyle alt üst olan Damla, Şahika’yla büyük bir pazarlığa girişiyor.

        Şah ve mat! Bir sonraki gün holdinge gelenleri büyük bir sürpriz bekliyor!

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ