İzmir açıklarında 57 düzensiz göçmen yakalandı
İzmir'in Çeşme, Dikili ve Foça ilçelerinde, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 57 düzensiz göçmen yakalandı.
İZMİR (AA) - İzmir'in Çeşme, Dikili ve Foça ilçelerinde, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 57 düzensiz göçmen yakalandı.
Sahil Güvenlik Komutanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Çeşme ve Dikili ilçesi açıklarında lastik botlarda düzensiz göçmenler olduğu bilgisi üzerine bölgeye giden ekipler, Yunanistan unsurlarınca Türk karasularına itilen Çeşme'de 27 ve Dikili'de 14 düzensiz göçmeni kurtardı.
Foça ilçesi açıklarında da lastik bottaki 16 düzensiz göçmen yakalandı.
Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.