Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, su faturalarını veznede ödeyen vatandaşların mesai saatleri dışında da işlem yapabilmesi için akıllı vezneleri hayata geçiriyor. Konak ve Buca’da hafta başında kullanıma açılacak akıllı vezneler, önümüzdeki günlerde Tire, Ödemiş ve Bergama’da da hizmete girecek. Sistem özellikle, Tire’deki ön ödemeli aboneler için büyük kolaylık sağlayacak.

        İzmirlilere daha hızlı ve çağdaş hizmet sunabilmek amacıyla mobil uygulamalara önem veren İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kurum ile ilgili işlemlerin cep telefonları ve internet üzerinden yapılmasını sağlayacak uygulamaların ardından akıllı vezneleri de hayata geçiriyor. Su faturalarını İZSU’nun veznelerine giderek ödeyen vatandaşlar için mesai saatleri dışında da ödeme imkanı getiren akıllı veznelerin ilk 3'ü, hafta başından itibaren İZSU Genel Müdürlüğü önü ile Gümrük ve Buca'da hizmete alınacak. İZSU, ilk etapta 7 adet akıllı vezne kuracak.

        Abonelere büyük kolaylık

        İZSU Genel Müdürlüğünün 7/24 akıllı vezneleri, önümüzdeki günlerde Tire, Bergama ve Ödemiş'te de hizmet vermeye başlayacak. İZSU’nun Tire Hizmet Birimi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Tire Yerel Hizmetler Biriminde yer alacak akıllı vezneler, özellikle Tire’de ön ödemeli sayaç kullanan vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak. Vatandaşlar kartlarını okutarak mesai saatleri dışında, hafta sonları ve bayramlarda kartlarına kredi yükleyebilecek. Akıllı vezne sisteminde aboneler, abone numaralarını girerek ya da su faturası üzerindeki kare kodu okutarak borç bilgilerini görebilecek, dönemsel veya vadesi geçmiş borçlarını kredi kartı ile veya nakit olarak ödeyebilecek. Böylelikle vatandaşlar, mesai saatleri dışında da sıra beklemeden su faturalarını ödeme imkanına kavuşacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, vatandaşların bu hizmetten memnun kalması durumunda, ilk etapta 7 adet olan akıllı vezne sayısını da yaygınlaştıracak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler