Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jane Fonda'dan Michael Jackson itirafı: Onu çıplak gördüm - Magazin haberleri
        1

        2022'de bir tür kan kanserine yakalandığını duyuran oyuncu ve aktivist Jane Fonda, çarpıcı açıklamalara imza attı. Fonda, Michael Jackson'ı çıplak gördüğünü söyledi.

        2

        "ÇOK GÜZEL, MEHTAPLI BİR GECEYDİ"

        Jane Fonda, "1980'de, 'On Golden Pond' filminin çekimleri sırasında Michael gelip beni ziyaret etti. Göl kenarında küçük bir kulübem vardı ve çok güzel, mehtaplı bir geceydi" dedi.

        3

        "OLDUKÇA ZAYIFTI"

        Bunun üzerine araya giren sunucu Andy Cohen, "Ve sen de, 'Haydi çıplak yüzelim' mi dedin?" diye sordu. Jane Fonda ise "Hayır, bunu o dedi" cevabını verdi ve "Oldukça zayıf bir vücudu vardı" ifadelerini kullandı.

        Andy Cohen, "Bu konuda başka bir şey sormayacağım. Çünkü Michael'a karşı saygılı olmak istiyorum" diyerek konuyu kapattı.

        4

        "ŞANSLI HİSSEDİYORUM"

        Öte yandan bir süredir kanser ile mücadele eden Jane Fonda, geçtiğimiz aylarda samimi açıklamalarda bulunmuştu. Kanserinin gerilediğini söyleyerek hayranlarına müjdeli haberi veren Jane Fonda, bu yaşa gelebildiği için kendisini şanslı saydığını dile getirmişti.

        5

        "30'UMU GÖRMEM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM"

        'Call Her Daddy' adlı podcast’e katılan Jane Fonda, 20'li yaşlarında yeme bozukluğu (bulimia) yaşadığını belirtmişti. Konuyla ilgili konuşan Fonda, "Gizli bir hayat sürdürdüm. Çok ama çok mutsuzdum. 30’umu görmem diye düşünüyordum" ifadelerini kullanmış ve şimdi 85 yaşında olduğuna inanamadığını söylemişti.

        6

        "İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLUYOR"

        1960'lı yıllarda oyunculuk kariyerine adım atan Jane Fonda, dışarı çıkmadığı, kimseyle görüşmediği ve istemediği filmlerde rol aldığı dönemden de bahsetmişti. Yeme bozukluğu hakkında konuşan Fonda, "Her şey ilk başta çok masum geliyor ama bağımlılık hayatınızı ele geçirdiğinizde iş işten geçmiş oluyor" demişti.

        7

        UZUN YAŞAMANIN SIRRINI PAYLAŞTI

        Jane Fonda, daha önce de ölmeye hazır olduğunu dile getirmişti. Kısa bir süre sonra ise kanserinin gerilediğini duyuran Fonda, uzun yaşamanın sırrını paylaşmıştı.

        8

        "YAŞIMI HİSSETMİYORUM"

        Bir marka için kamera karşısına geçen Jane Fonda, Non-Hodgkin lenfoma tedavisi sona erdiğini ve fiziksel zindeliğini düzenli egzersiz yaparak koruduğunu açıklamıştı.

        'Jane Fonda Workout' videolarıyla 1980’li yıllara damga vuran Jane Fonda, "Yürüyor ve egzersiz yapıyorsam yaşımı hissetmiyorum" şeklinde konuşmuştu.

        9

        "İŞE YARIYOR"

        Düzenli sporun önemini vurgulayan Jane Fonda, o dönem yayınlanan videolar için, "Bugün hâlâ geçerliler çünkü gerçekten işe yarıyor. Şu anda 85 yaşındayım ve tüm antrenmanı tek başıma yapamıyorum ancak aynı hareketleri her gün daha yavaş ve daha az ağırlıkla gerçekleştiriyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        Fotoğraflar: AP, AA, Depo, Avalon

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ