Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jennifer Lawrence'ın bebeği göründü - Magazin haberleri
        1

        Cooke Maroney ile mutlu bir evlilik sürdüren aktris Jennifer Lawrence'ın geçtiğimiz ay hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Bebek heyecanı yaşayan çift, önceki gün Manhattan'da öğle yemeği için bir restorana giderken görüntülendi.

        2

        Lawrence'ın büyüyen karnı, ilk kez net bir şekilde objektiflere yansıdı. Fotoğraflarının çekildiğini fark eden ünlü oyuncu, gazetecilere gülümseyerek karşılık verdi.

        3

        Jennifer Lawrence, ayrıca eşi Cooke Maroney ile sevgi gösterisinde bulunmayı da ihmal etmedi. Bir ara romantik anlar yaşayan çift, birbirlerine sarıldı.

        4

        HAMİLELİK HABERİNİ DOĞRULADI

        People dergisine konuşan Amerikalı oyuncunun temsilcisi, geçtiğimiz ay Maroney ile Lawrence'ın ilk bebek heyecanı yaşadığını doğrulamıştı. Ancak bebeğin cinsiyeti ve kaç aylık olduğu henüz bilinmiyor.

        5

        2019'DA EVLENDİ

        2018 yılında aşk yaşamaya başlayan oyuncu Jennifer Lawrence ile sanat galerisi işletmecisi Cooke Maroney, 2019'da yakın arkadaşlarının ve aile üyelerinin katıldığı özel bir törenle nikah masasına oturmuştu.

        6

        "O TANIDIĞIM EN MÜKEMMEL İNSAN"

        Maroney ile ilişkisini gözlerden uzak yaşayan Lawrence, Catt Sadler'ın podcast yayınında şunları söylemişti: "O hayatımda tanıdığım en mükemmel insan, dolayısıyla bir Maroney olmaktan gurur duyuyorum."

        7

        OSCAR ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

        2013'te rol aldığı 'Umut Işığım' (Silver Linings Playbook) isimli filmle 'En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan Jennifer Lawrence, ayrıca 'Açlık Oyunları' (Hunger Games) ve 'Uzay Yolcuları' olmak üzere birçok yapımda yer aldı.

        Jennifer Lawrence, son olarak 2022 yılında vizyona girmesi beklenen 'Bad Blood' isimli filmde dolandırıcılık suçlamasıyla yargılanan Theranos'un kurucusu 'Elizabeth Holmes'u canlandıracak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ