Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Joe Biden'ın yemin töreninde dikkat çeken detay - Haberler
        1

        KAMALA HARRIS

        ABD'nin ilk kadın başkan yardımcısı seçilen Kamala Harris, mor renk tercih etti. Harris, Christopher John Rogers tarafından tasarlanan takımıyla güçlü bir imaj veriyordu.

        2

        Siyahi tasarımcılara destek olmak için Rogers tarafından tasarlanan kıyafetle yeminini eden Harris, kombinini sade inci bir kolye ile tamamladı.

        3

        JILL BIDEN

        Törenin merak edilen detaylarından biri de ABD'nin yeni First Lady'si Jill Biden'ın kıyafet tercihiydi. Törenden önce Biden'ın Brandon Maxwell ya da Christian Siriano gibi ünlü ABD’li tasarımcılarla çalışacağı konuşuluyordu.

        4

        Ancak Biden, Markarian adında yeni kurulan bir markadan yana tercihini kullandı. Mavi renk, elbette Demokrat bir başkanın eşi için şaşırtıcı bir seçim olmadı. Jill Biden’ın mavi elbisesinin yaka kısmı, Swarovski taşlarla süslendi.

        5

        Tüvit kabanın yaka kısmında ise kadife kumaş tercih edildi. First Lady, mavi kabanını ipekten yapılmış mavi maskeyle eşleştirdi. 2017 yılında Alexandra O’Neill tarafından kurulan Markarian’ın Laura Dern, Kerry Washington, Millie Bobby Brown ve Anna Kendrick gibi ünlüleri kırmızı halılar ve televizyon programları için giydirdiğini hatırlatalım.

        6

        MICHELLE OBAMA

        ABD’nin 44. Başkanı Barack Obama'nın eşi olan Michelle Obama, tören için tercihini mürdüm renginden yana kullandı.

        7

        Balıkçı yaka kazağı, geniş paça pantolonu, kabanı ve kemeriyle sade ve şık görünen eski First Lady’nin kıyafetini Beyonce ile de çalışan siyahi Amerikalı tasarımcı Sergio Hudson hazırladı.

        8

        JENNIFER LOPEZ

        Biden'ın yemin töreninde sahne alan Jennifer Lopez, This Land Is Your Land ve America the Beautiful adlı şarkıları seslendirdi... Lopez de Michelle Obama gibi görünümünde tek renk kullandı...

        9

        Beyazlar içinde sahneye çıkan ünlü şarkıcı Chanel görünümü ile göz doldurdu. Sarı düğmeli uzun tüvit ceket, fırfırlı bluz ve geniş paçalı pantolonla sahne alan Lopez, inci detaylı küpeleri ve kemeriyle görünümünü tamamladı. Saçlarını yarım at kuyruğu şeklinde toplayan Lopez’in şık ve temiz bir kombini vardı.

        10

        LADY GAGA

        Törende ABD Ulusal Marşı'nı okuyan güçlü sesli şarkıcı Lady Gaga, görünümüyle Açlık Oyunları (Hunger Games) filmine selam verdi.

        11

        Ünlü şarkıcının hayranları Jennifer Lawrence’ın Açlık Oyunları'ndaki kıyafetleriyle Gaga’nın görünümü arasında benzerlikler fark etti.

        12

        Ünlü şarkıcı, Schiaparelli imzalı haute couture tasarım seçti. Kaşmir ceketine zeytin dalı taşıyan güvercin broşu iliştiren Lady Gaga, 'barış' mesajı verdi.

        13

        Kıyafetin etek kısmı ise bir hayli kabarıktı. Saçlarını iki yandan örüp ortadan birleştiren Lady Gaga kafasına kırmızı bir çiçek yerleştirdi.

        14

        KATY PERRY

        Joe Biden'ın yemin töreni etkinliklerinin bir parçası olarak sahneye çıkan Katy Perry, beyaz bir elbise giydi. Havai fişekler patlarken ünlü şarkısı Fireworks'u seslendiren Perry, peleriniyle sıra dışı görünüyordu. Kıyafetteki dikkat çeken başka bir unsur da kırmızı ve mavi düğmeler oldu. Kırmızı, beyaz ve mavi renkleriyle ABD bayrağına saygı duruşunda bulundu Katy Perry.

        15

        KERRY WASHINGTON

        Kerry Washington, Celebrating America adlı etkinlikte göründü. Ekoseli bir takım elbise giyen ünlü oyuncu, leopar desenli sivri burun ayakkabı tercih etti. 43 yaşındaki ismin görünümü Autumn Adeigbo tarafından oluşturuldu.