Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jon Peters: Kendimi yaşlı bir ahmak gibi hissediyorum
        1

        Pamela Anderson ile 12 günlük evliliğin ardından şubat ayının başına ayrılma kararı alan Jon Peters sessizliğini bozdu. Page Six’e konuşan yapımcı, Anderson’ın 200 bin dolar’lık (yaklaşık 1.2 milyon TL) borcunu ödediğini ve gardırobunu yenilediğini iddia etti.

        2

        "HER ŞEY YALANDI"

        Hiçbir zaman aynı çatı altında yaşamayan çiftten Peters, "Onun söylediği her şey yalandı. Kendimi yaşlı bir ahmak gibi hissediyorum. Ona kollarımı açtım, hayatıma aldım ve yıllarca sevdim. Üzülmesin diye borçlarını kapattım ve yeni kıyafetler aldım" dedi.

        3

        "APTAL GELDİM, APTAL GİDİYORUM"

        Anderson’ın kendisine telefonda evlenme teklif ettiğini belirten Peters, “Bana o mesajı attığında hayallerim gerçekleşiyor sandım. Aslında bir başkasıyla nişanlıydım ama kabul ettim. Onun için her şeyi bıraktım ve aldığım teşekkür de bu oldu. Dünyaya aptal geldim, aptal gidiyorum” ifadelerini kullandı.

        4

        Peters, The Hollywood Reporter’a verdiği röportajda, Anderson’ın son 40 yılda ilgi duyduğu tek kadın olduğunu söylemişti.

        5

        “Her yerde güzel kızlar var. Bu 30 yıl boyunca kendime birini seçebilirdim” diyen Peters, “Ben sadece Pamela’yı istedim. Bana ilham veriyor. Onu hak ettği şekilde koruyacak ve ona öyle davranacağım” ifadesini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ