Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 'Kaçak'la böyle karşılaştılar!

        Olay, 4 gün önce 16.30 sıralarında Döşemealtı ilçesine bağlı Nebiler Mahallesi’ndeki Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nde meydana geldi.

        Edinilen bilgiye göre, diğer kurt ve köpeklerle sürekli kavga eden bir kurt, bir süre önce başka bir kafese alındı. İHA'nın haberine göre, kafesten çıkmayı başaran kurt, akşam saatlerine doğu çitlerini aşarak hayvanat bahçesinin sınırlarının dışına çıktı. Ormanlık alana kaçan kurdu bulmak için polis arama çalışması başlattı.

        3 AYRI NOKTADA GÖRÜNTÜLENDİ

        Ekiplerin arama çalışmaları sürerken kurt, ormanlık alana kaçışının ardından tesadüfen o bölgeden geçen bir veteriner hekim tarafından cep telefonuyla görüntülendi. İkinci görüntü ise hayvanat bahçesine yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki Duacı köyünden geldi. Okul servisiyle seyir halindeyken tarladaki kurdu gören öğrenciler hemen cep telefonlarına sarılıp görüntüsünü çektı.

        İHBAR ÜSTÜNE İHBAR

        Aynı bölgede araçla seyir halindeyken bir anda kurdu karşısında gören vatandaşlar da şaşkına döndü. Hemen belediyeyi arayıp ihbarda bulunan vatandaşlar, hayvanla karşılaştıkları anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

        Kaçak kurtla ile ilgili Antalya'nın farklı bölgelerinden çok sayıda ihbar geldiği ancak yoğunluğun Döşemealtı bölgesinden olduğu bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ