Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kadir Şeker cinayetinde sıcak gelişme! Kadir Şeker olayında soruşturmaya kan izleri yön verecek!

        Zafer Samancı'nın haberine göre Türkiye’nin gündemine oturan ve günlerdir konuşulan Kadir Şeker'in işlediği cinayetle ilgili olarak Konya Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmasını titizlikle sürdürülüyor. Cinayetle ilgili Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, bütün delilleri eksiksiz toplayarak Emniyet Kriminal Dairesi ile Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

        GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜSÜ YOK

        Polis, olayın yaşandığı park ve çevresinde güvenlik kamerası araştırması yaptı. Akşam saati olduğu için karanlık olan park ve çevresinde, herhangi bir güvenlik kamerası görüntüsüne ulaşılamadı.

        MONTUNUN SAĞ CEBİNDE YOĞUN KAN

        Kadir Şeker'in olay günü giydiği mont üzerinde yapılan incelemede; montun sağ cep hizasında yoğun kan bulunduğu, bu kanın Kadir'in elindeki kesiden kaynaklandığı düşünülüyor. Göğüs hizasındaki kan damlalarının da Özgür Duran'a ait olup olmadığı araştırılıyor. Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuçlara göre de iddianame hazırlanacak.

        CİNAYETTEN ÖNCE BİNDİĞİ TRAMVAYDAKİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

        Öte yandan Şeker'in olay öncesi bindiği tramvaydaki görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, teyzesinin evine gitmek için tramvaya binen Şeker'in, tramvayda oturduğu, daha sonra Piri Reis durağında inmek için ayağa kalktığı görülüyor.

        DHA'nın haberine göre, üniversite sınavlarına hazırlanan Kadir Şeker, 5 Şubat Çarşamba akşamı, tramvaydan inip teyzesinin evine giderken, iddiaya göre Özgür Duran'ın, Ayşe D.'yi dövdüğünü gördü. Şeker, Duran'a engel olmak istedi. Ancak çıkan arbedede Kadir'in cebinden çıkardığı bıçak, Duran'ın kalbine saplandı. Özgür Duran hayatını kaybederken, Kadir Şeker, 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ