Kahramanmaraş'ın Elbistan, Göksun, Nurhak ve Ekinözü ilçelerinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle eğitimöğretime 1 gün ara verildi.
Kahramanmaraş'ın kuzey ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Etkili olan kar kar yağışı nedeniyle 26 Şubat Perşembe günü Elbistan, Göksun, Nurhak ve Ekinözü ilçelerinde resmî ve özel tüm eğitim kurumlarında eğitimöğretim faaliyetleri durduruldu. Alınan karar kapsamında kamu kurumlarında görevli hamile ve engelli personel, çocuğu kreş veya anaokuluna devam eden anneler ile ağır kronik rahatsızlığı bulunan personelin 1 gün süreyle idari izinli sayılacağı bildirildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.